Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα τίτλου στο Ρέικιαβικ

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να φύγουν με τη νίκη από το Ρέικιαβικ, προκειμένου να μετατρέψουν τη ρεβάνς των δυο ομάδων στην Ηλιούπολη σε φιέστα για τον τίτλο. Η αποστολή των Πειραιωτών δε θα είναι εύκολη, καθώς η Βαλούρ έχει μόνο νίκες στη φετινή διοργάνωση. Οι Ισλανδοί έχουν 24 πρωταθλήματα και δώδεκα κύπελλα.

Ο Ζέλικο Μπάμπιτς δήλωσε για το συγκεκριμένο: «Είμαστε όλοι υγιείς κι έτοιμοι

σωματικά και ψυχικά για το πρώτο παιχνίδι των τελικών κόντρα στη Βαλούρ. Να τονίσουμε ότι είναι μια εξαιρετικά γρήγορη ομάδα, που έχει μεγάλη ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι αυτό ήταν που είχαμε στο μυαλό μας στην προετοιμασία. Είμαστε έτοιμοι».

Από την πλευρά της, ο Σάββας Σάββας δήλωσε: «Για πρώτη φορά, το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού βρίσκεται σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, πολύ γρήγορη, που παίζει καλό χάντμπολ κι έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Αλλά, σε ευρωπαϊκό τελικό είμαστε, δε θα γινόταν να μην ήταν δυνατή η αντίπαλη ομάδα. Είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί όνειρο αυτής της ομάδας είναι στο τέλος να σηκώσουμε μια ευρωπαϊκή κούπα μπροστά στον κόσμο μας, να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Οπότε, θα κάνουμε τα πάντα στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί παντού. Δεν είναι τυχαίο το μεγαλείο αυτού του συλλόγου, αφού φέτος διεκδικεί σε πολλά διαφορετικά τμήματα ευρωπαϊκά τρόπαια. Θέλουμε κι εμείς, με τη σειρά μας, σαν τμήμα χάντμπολ, να φέρουμε μία ευρωπαϊκή κούπα για πρώτη φορά σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θα τα δώσουμε όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα