Η αληθινή ιστορία «Ζαν Ντι Μπαρί, η Ερωμένη του Βασιλιά» με τον Johnny Depp στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Hαληθινή ιστορία «Ζαν Ντι Μπαρί, η Ερωμένη του Βασιλιά» έρχεται αυτή την Κυριακή (19/5, 22:00) να καθηλώσει τους συνδρομητές της Nova στη ζώνη «SundayPremiere»! Οισινεφιλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Novacinema1 ίντριγκες, δολοπλοκίες και σασπένς στην ταινία παραγωγής 2023 και διάρκειας 117’ με τους Johnny Depp, Maiwenn,

Melvil Poupaud σε σκηνοθεσία της Maiwenn.

Η Ζαν Βοβερνιέ, μία γυναίκα της εργατικής τάξης που είναι αποφασισμένη να ανεβεί κοινωνικά, χρησιμοποιεί τη γοητεία της και καταφέρνει να πλησιάσει τον Λουδοβίκο ΙΕ. Δεν αργεί να ξεσπάσει σκάνδαλο. Η συναρπαστική συνέχεια το βράδυ της Κυριακής 19/5 (22:00) στο Novacinema1!

Απόλαυσε τη SundayPremiere στο Novacinema1 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα