Ερυθρός Αστέρας κατά Παρτίζαν και Νάναλι: «Δημοσιεύουμε το βίντεο για να μην υπάρξει συγκάλυψη και χειραγώγηση»

Ένα σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Τζέιμς Νάναλι και τον Στέφαν Λαζάρεβιτς σημειώθηκε στα αποδυτήρια λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρός Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία κοινοποίησαν το βίντεο με τα όσα έλαβαν χώρα και «επιτέθηκαν» στους αντιπάλους τους, τονίζοντας πως το δημοσιεύουν για να μην υπάρξει «συγκάλυψη και χειραγώγηση».

Στο βίντεο φαίνεται ο Νάναλι να χτυπά τον Λαζάρεβιτς, ενώ στη συνέχεια ο Σέρβος ρίχνει τον Αμερικανό στο έδαφος και επιχειρεί να ανταποδώσει.

Εν συνεχεία μπήκαν στη μέση άλλοι και το επεισόδιο έλαβε τέλος…

Η ανακοίνωση του Ερυθρού:

«Δεδομένου ότι υπάρχει μια τάση συγκάλυψης της βιντεοπαρακολούθησης και της ωμής χειραγώγησης στα κοινωνικά δίκτυα υπό τον έλεγχο της ΚΚ Παρτιζάν, δημοσιεύουμε το πλήρες βίντεο του περιστατικού που συνέβη σήμερα στην Αρένα του Βελιγραδίου, όταν ο παίκτης ΚΚ Παρτιζάν Τζέιμς Νάναλι προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στον Στέφαν Λαζάρεβιτς.

Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια, ο Λαζάρεβιτς έπεσε πάνω στον Νάναλι και τον ρώτησε «Γιατί με έπιασες στον λαιμό, γιατί το κάνεις αυτό, είναι μπάσκετ» που φαίνεται στο βίντεο, στην οποία ο άσος της Παρτίζαν απάντησε ότι ήταν μπάσκετ και ότι θα και στο μέλλον θα τον αρπάξει από το λαιμό και θα τον βρίζει. Στη συνέχεια υπήρξε αμοιβαία ώθηση, μετά την οποία ο Νάναλι χτύπησε πρώτα τον Λαζάρεβιτς στην περιοχή του αριστερού ματιού και στη συνέχεια όταν ο Σέρβος ξεκίνησε προς το μέρος του, όπως φαίνεται στο βίντεο, όταν και οι δύο παίκτες έπεσαν, ο Νάναλι χτύπησε τον Λαζάρεβιτς για δεύτερη φορά. στην περιοχή του αριστερού ματιού και του προκάλεσε σοβαρά σωματικά τραύματα.

Είναι πραγματικά τυχερό που εμφανίστηκαν παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και ο παίκτης της Παρτιζάν, Σμιτ , που κατάφερε να χωρίσει τον Νάναλι και τον Λαζάρεβιτς. Όλα αυτά φαίνονται στο πλήρες βίντεο που επισυνάπτουμε, ώστε να μην υπάρξει χειραγώγηση, απόκρυψη και εξαπάτηση του κοινού».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα