Μπέτις – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2 : Το αποτέλεσμα του μυαλού και η “κατάρα” του οικοδεσπότη! (Highlights)

Μπορεί η στατιστική του αγώνα στο γήπεδο της Μπέτις να “δείχνει” μια ανωτερότητα της ομάδας της Ανδαλουσίας όμως στα “πραγματικά” και προπάντων τα ουσιαστικά στοιχεία του ματς, η Σοσιεδάδ υπερίσχυσε κερδίζοντας επάξια το ματς και την 6η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ!

Το υπέροχπ γκολ του Μπράι Μέντες στο 5′ με αριστοτεχνικό σουτ φάουλ, η καλή άμυνα με τις αποκρούσες του Ρεμίρο στην μεγάλη πίεση των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος όπως και το καθοριστικό γκολ

του Μερίνο στο 42′ έπειτα από “κλέψιμο” και αποτελεσματικό πλασέ έβαλαν την ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν σε θέση οδηγού. Στην επανάληψη ο Πελεγκρίνο δοκίμασε πολλά τρικ προκειμένου να διασπάσει την καλή άμυνα των φιλοξενούμενων όμως γκολ δεν ήρθε ούτε στο 65′ όταν η Μπέτις κέρδισε πέναλτι και ο Ελζαλζουλί το εκτέλεσε “βλακωδώς” αλα Πανένκα στα χέρια του ανίκητου γκολκίπερ των φιλοξενούμενων!

Το 0-2 έμεινε ως το τέλος, όπως και η “κατάρα” των γηπεδούχων στα ματς των δύο ομαδων καθώς αυτό ήταν το 6ο επίσημο ματς των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας όπου δεν σκοράρει ο οικοδεσπότης!!

Keywords
Τυχαία Θέματα