Αποστολόπουλος: «Δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη, είναι σαν όνειρο για μένα»

Ο Αποστόλης Αποστολόπουλος μίλησε μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (2-0). Ο νεαρός αμυντικός σχολίασε το γεγονός ότι ξεκινά για δεύτερο παιχνίδι βασικός, αλλά και για το που κρίθηκε το ντέρμπι στο Φάληρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι σαν όνειρο για μένα. Το είπα και μετά την Άστον βίλα, προσπαθώ να το ζήσω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, μετά την Άστον βίλα δεν είχα κοιμηθεί από την χαρά μου, ούτε

σήμερα νομίζω ότι θα κοιμηθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί κερδίσαμε κιόλας, είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς και συνεχίζουμε να δουλεύουμε.

Στην ερώτηση τι του ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ πριν το παιχνίδι, είπε: «Μου είπε να είμαι εαυτός μου, με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου. Δουλέψαμε τα πράγματα που κάναμε στην προπόνηση και πήραμε τη νίκη».

Όσο για το σημείο που κρίθηκε ο αγώνας απάντησε: «Κρίθηκε στη δύναμη, μπήκαμε πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο,. Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς γιατί προερχόμασταν από ήττα, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και το δείξαμε περισσότερο από τον αντίπαλο ότι το θέλαμε και το πήραμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα