Βρέθηκε το ελικόπτερο του Ραϊσί- Υπήρξε επικοινωνία με το πλήρωμα

Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου, Εμπραχίμ Ραϊσί, όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της Τεχεράνης. Η Ερυθρά Ημισέληνος, που έστειλε διασώστες στην περιοχή, διαψεύδει ότι το ελικόπτερο έχει βρεθεί.

Μερικές ώρες μετά την είδηση για την «ανώμαλη προσγείωση» του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Ιρανό πρόεδρο, μεταδόθηκε εκτάκτως ότι βρέθηκε το αεροσκάφος.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται κρατικά ΜΜΕ του Ιράν, το ελικόπτερο, που

συνετρίβη, εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης.

Το ελικόπτερο συνετρίβη σήμερα καθώς διέσχιζε ορεινή περιοχή μέσα σε πυκνή ομίχλη, δήλωσε Ιρανός αξιωματούχος, και οι διασώστες προσπαθούσαν να φθάσουν στο σημείο του συμβάντος.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η τύχη του Ιρανού προέδρου, ούτε ανακοινώθηκε η κατάσταση των άλλων επιβαινόντων, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι και ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι υπήρξε επικοινωνία με μέλος του πληρώματος.

Ιρανός αξιωματούχος δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ότι υπήρξε επαφή με έναν επιβάτη και ένα μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου.

Ο μη κατονομασμένος αξιωματούχος δήλωσε ότι η επαφή έχει γίνει αρκετές φορές, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Ο ανταποκριτής του Skynews στη Μέση Ανατολή Alistair Bunkall λέει ότι αυτό σηματοδοτεί μια «πραγματικά σημαντική εξέλιξη».

«Υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχουν επιζώντες και ίσως βρίσκονται αρκετά κοντά στο σημείο της συντριβής, κάτι που και πάλι θα ήταν μια στιγμή ελπίδας», προσθέτει.

#Ιράν #Εμπραχίμ_Ραϊσί #ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ #ΕΡΥΘΡΑ_ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ
Keywords
Αναζητήσεις
vrethike-to-elikoptero-tou-raisi--ypirxe-epikoinonia-me-to-pliroma.htm
Τυχαία Θέματα
Βρέθηκε, Ραϊσί- Υπήρξε,vrethike, raisi- ypirxe