Κόκκαλης: Εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του ΚΟΣΜΟΥ στη Θεσσαλονίκη

Το εκλογικό κέντρο του ΚΟΣΜΟΥ στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε ο Γραμματέας του κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης μαζί με συνυποψήφιους ευρωβουλευτές και συνυποψήφιες ευρωβουλεύτριες.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο κ. Κόκκαλης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αλλά και όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια του ΚΟΣΜΟΥ για το θάρρος τους. Μίλησε για το διακύβευμα των φετινών ευρωεκλογών

που είναι η ασφάλεια των πολιτών μέσα από την επαναφορά του ρόλου του κράτους και της έννοιας του δημοσίου αγαθού, ειδικά τώρα, σε καιρούς κλιματικής κρίσης. Τόνισε τη σημασία της επόμενης χρονικής περιόδου για την κινητοποίηση μελών και στελεχών εν όψει της κάλπης της 9ης Ιουνίου.

Αναφέρθηκε στη σημασία της πρότασης του ΚΟΣΜΟΥ για την Εθνική Πράσινη και Κοινωνική Συμφωνία, που θα αποτελέσει ένα συνολικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο για το κλίμα, την οικονομία και την κοινωνία, με εγγυητή ένα κράτος δικαίου στο οποίο θα πρέπει να μετεξελιχθεί η ελληνική δημοκρατία.

Το λόγο επίσης έλαβαν, και απηύθυναν χαιρετισμό, οι υποψήφιες ευρωβουλεύτριες και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Έφη Δόδουρα, Χριστίνα Ευθυμιάτου, Λευτέρης Ιωαννίδης, Φώτης Καψάλης, Μπεατρίς Σεμακούλα, Ειρήνη Σκούζου, Όλγα Στεφανή, Ευδοκία Τσαγκλή και Χρυσή Χατζηθεοδώρου.

Το εκλογικό κέντρο του ΚΟΣΜΟΥ βρίσκεται επί της οδού Τσιμισκή 123, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

#Κόκκαλης #Θεσσαλονίκη #κόσμος #ΕΥΡΩΑΓΟΡΕΣ
Keywords
Αναζητήσεις
kokkalis-egkainiase-to-eklogiko-kentro-tou-kosmou-sti-thessaloniki.htm
Τυχαία Θέματα