Η ΔΕΛΤΑ απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®

Η σημαντική αυτή διάκριση επιβεβαιώνει ότι η ΔΕΛΤΑ, παράλληλα με την προώθηση της καλής διατροφής, επενδύει ουσιαστικά στην ενδυνάμωση των ανθρώπων της.

Η ΔΕΛΤΑ με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι απέκτησε για πρώτη φορά την Πιστοποίηση του Great Place to Work® μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place

to Work® Hellas, βάσει διεθνώς αναγνωρισμένης μεθοδολογίας.

Η Πιστοποίηση αυτή βασίζεται κατά κύριο λόγο, στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον στις ακόλουθες παραμέτρους: αξιοπιστία της διοίκησης, σεβασμός προς τους εργαζομένους, αίσθημα δικαιοσύνης που διέπει το εργασιακό περιβάλλον, υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι και συντροφικότητα που αναπτύσσεται στον εργασιακό χώρο.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 89% των εργαζομένων αισθάνεται ότι το όραμα της εταιρίας για μια καλή διατροφή τους εκφράζει, το 84% αισθάνεται ότι η εργασία τους έχει ιδιαίτερο νόημα και δεν είναι απλά μια δουλειά, ενώ το 92% δηλώνει πως στη ΔΕΛΤΑ υπάρχει ίση μεταχείριση, ανεξάρτητα από την εθνικότητα ή τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ, Χρήστος Τσόλκας, δήλωσε:

«Η πιστοποίηση Great Place to Work® αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε με μεθοδικότητα ένα σύγχρονο, ασφαλές και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον που επενδύει στη διαρκή στήριξη και ανάπτυξη των ανθρώπων μας, οι οποίοι κάνουν καθημερινά πράξη το όραμά μας για μετασχηματισμό της ΔΕΛΤΑ σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα καλής διατροφής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και όλους τους συναδέλφους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό στις φάρμες, τα εργοστάσια, τις μεταφορές, τα σημεία πώλησης, τα γραφεία μας».

Από την πλευρά της, η Chief People & Culture Officer της ΔΕΛΤΑ, Σταυρούλα Κάβουρα, δήλωσε:

«Η πιστοποίηση αυτή έχει για εμάς ξεχωριστή αξία, αφού προέρχεται από τους ανθρώπους μας, τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά για την καθημερινή τους συνεισφορά. Στη ΔΕΛΤΑ εδώ και δύο χρόνια υλοποιούμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού εφαρμόζοντας σειρά ενεργειών και προγραμμάτων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως Ανάπτυξη, Αναγνώριση, Κουλτούρα & Εργασιακή Εμπειρία, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η εταιρική επιτυχία αντικατοπτρίζεται πρωτίστως στη δύναμη της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα