Βράβευσε τον συγγραφέα Σπύρο Πετρουλάκη ο δήμος Ρεθύμνης

Ο Δήμος Ρεθύμνης τίμησε σήμερα τον επιτυχημένο συγγραφέα κ. Σπύρο Πετρουλάκη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί του ο Δήμαρχος  κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκη στο Δημαρχείο.

Όπως είναι γνωστό τον περασμένο Νοέμβριο η Δημοτική Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ρεθύμνης οργάνωσε τιμητική εκδήλωση για όλους τους συντελεστές του τηλεοπτικού σήριαλ «Σασμός»,  που μεταδίδεται τα τελευταία τρία χρόνια από τον τηλεοπτικό σταθμό “Alpha”,  ως αναγνώριση της  συμβολής του στην   προβολή του Ρεθύμνου

Λόγω της αδυναμίας του κ. Πετρουλάκη, συγγραφέα του βιβλίου «Σασμός», να παραβρεθεί στην εκδήλωση του περασμένου Νοεμβρίου, του απονεμήθηκε ο τιμητικός  έπαινος εκ μέρους του Δήμου Ρεθύμνης το απόγευμα της Παρασκευής,  στο πλαίσιο της  παρουσίασης του νέου βιβλίου του «Αυγή», στο Ρέθυμνο.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στον Δήμαρχο, δέχθηκε τα συγχαρητήρια του κ. Μαρινάκη για την επιτυχία του συγγραφικού του έργου και τις ευχαριστίες του για την ανάδειξη των θετικών στοιχείων της κρητικής παράδοσης μέσα από την τηλεοπτική σειρά και τα μηνύματα κατά της εγκληματικότητας, της αντεκδίκησης και άλλων παθογενειών που διαχρονικά και με διαφορετική ένταση και έκταση,  απασχολούν την κρητική κοινωνία. Παράλληλα ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο συγγραφέα,  το νέο του βιβλίο να έχει την ίδια αποδοχή με τις προγενέστερες εκδόσεις οι οποίες μετρούν εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα.

Η συνεργασία που εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ολοκληρώθηκε με την προσφορά εκ μέρους του Δημάρχου στον κ. Πετρουλάκη,  ενός αντιγράφου αρχαίου νομίσματος με το σύμβολο της πόλης, μια έκδοση της Κρητικής διαλέκτου και ένα άλμπουμ με συλλεκτικές γκραβούρες για το Ρέθυμνο.   Ο κ. Πετρουλάκης δώρισε  στον Δήμαρχο  το νέο του βιβλίο «Αυγή» και τον ευχαρίστησε θερμά για την τιμή που του επεφύλαξε ο Δήμος Ρεθύμνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα