Πόλεμος συμβολαίων στην TV – Από τον Ιανουάριο είχε ενημερώσει η Αναστασοπούλου για το «διαζύγιο» με Παπαδάκη

Όλα είναι ανοιχτά και όλα επανεξετάζονται, λίγο πριν το καλοκαίρι, στην τηλεοπτική αρένα. Ψυχαγωγία και ενημέρωση βρίσκονται σε συνεχή αναστάτωση, με επίκεντρο τις μεταγραφές παρουσιαστών και παρουσιαστριών πρώτης γραμμής, με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Την ίδια ώρα η εικοστή επανάληψη της σειράς «Το σόι μου», σημειώνει τηλεθεάσεις κοντά στο 25 με 30% στην μεσημεριανή ζώνη του Alpha δίνοντας απαντήσεις σε πολλές πλευρές και κυρίως σε

παράλογες απαιτήσεις…

Η Φαίη Σκορδά, όπως όλα δείχνουν, οδεύει στο MEGA με νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και πλέον απομένουν οι υπογραφές για την επιβεβαίωση της μεταγραφής της. Η παρουσιάστρια, η οποία έκανε ραντεβού το προηγούμενο διάστημα και με τον ΣΚΑΪ αλλά και με τον ΑΝΤ1 για το Σαββατοκύριακο, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα συμφωνήσει και επίσημα με το κανάλι της Συγγρού μόλις αποδεσμευτεί από τον ΣΚΑΪ, αρχές Ιουλίου.

Την απόφασή της, να μην συνεχίσει στην θέση της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη σεζόν, έχει ανακοινώσει από τον περασμένο Ιανουάριο η Μαρία Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1, στο πλαίσιο των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου της. Η δημοσιογράφος, μετά από μία χρονιά όπου υπήρξαν αρκετές άβολες και δύσκολες στιγμές στην συνύπαρξή της με τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα», επιβεβαίωσε και τυπικά την επιθυμία της να αποχωρήσει από την εκπομπή την επόμενη σεζόν. Στα επόμενα ραντεβού με το κανάλι θα συζητηθούν, τόσο το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η βραδινή εκπομπή της «Αρένα», όσο και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει την ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου από την οποία, όπως όλα δείχνουν, αποχωρεί η Φαίη Μαυραγάνη με κατεύθυνση τον ΣΚΑΪ. Παράλληλα, υπάρχουν κι άλλες προτάσεις στον τηλεοπτικό ορίζοντα, καθώς τόσο το OPEN όπως και το Action 24 έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου. Όλα ωστόσο θα οριστικοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα, καθώς προτεραιότητα έχει ο ΑΝΤ1.

Στον Alpha, όλα είναι έτοιμα για τη έλευση του Νίκου Μουτσινά στην βραδινή ζώνη, καθώς τα σενάρια που τον ήθελαν στην θέση της Τατιάνας Στεφανίδου διαψεύδονται κατηγορηματικά από το κανάλι, το οποίο θα προβάλλει σειρά σε επανάληψη την συγκεκριμένη ώρα. Η δημοσιογράφος από την πλευρά της αυτή την περίοδο εξετάζει δύο προτάσεις για καθημερινή εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να μετακομίσει το Σαββατοκύριακο.

Αντιθέτως, η Αναστασία Γιάμαλη μετά από μία σειρά επαφών και συζητήσεων με το Mega, οδεύει στην Συγγρού με σκοπό να παρουσιάσει ενημερωτική εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, πριν ή μετά την εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

Πολύ έντονα πλέον ακούγεται το όνομα της Μαρίας Μπακοδήμου για την παρουσίαση της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN, με την Ελένη Τσολάκη να μετακομίζει τα Σαββατοκύριακα εάν και εφόσον οι συζητήσεις που θα γίνουν οδηγήσουν σε ανάλογη συμφωνία.

Ο Θάνος Κιούσης δέχτηκε μία πολύ καλή πρόταση για ανανέωση συμβολαίου από τον ΑΝΤ1, με 2 συν ένα έτη διάρκεια την ώρα που τον πολιορκεί στενά με επίσης ισχυρή πρόταση και ο Alpha, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του τον επόμενο παρουσιαστή του «Deal».

Με ερωτηματικό για το ποια θα είναι η εκπομπή που θα αναλάβουν, συνεχίζουν την επόμενη σεζόν η Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ιωάννα Μαλέσκου στο OPEN, η Κατερίνα Καραβάτου στον ΣΚΑΪ ενώ οριστική θεωρείται η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τα τηλεοπτικά δρώμενα τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα