Έρχεται ο 1ο Δρόμος Πλατανιά (Platanias Run) – Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Ο εμπορικός σύλλογος Πλατανιά Ιάρδανος διοργανώνει για πρώτη φορά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής, τον 1ο Δρόμο Πλατανιά (Platanias Run) την Κυριακή 02 Ιουνίου 2024.

Περιλαμβάνονται ένα αγώνα:

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. για μικρούς και μεγάλους

Όλοι οι αγώνες διεξάγονται επί δημοσίας οδού, σε μοναδικού φυσικού

κάλλους διαδρομές των καταπράσινων χωριών του Δήμου Πλατανιά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ

-Αγώνας Δρόμου 4 χλμ. για μικρούς και μεγάλους

Η διαδρομή θα ξεκινάει από τα Δρακιανά και τερματίζει στην πλατεία του Πλατανιά.

Χώρος και ώρα προσέλευσης διασταύρωση πάνω από τον μύλο του κερατά 09:30 όπου θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά προς τα Δρακιανά.

Σημείο εκκίνησης Δρακιανιά και ώρα έναρξης 11:00 – Ώρα Τερματισμού: 12:00

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

Α) Γενική κατάταξη ανδρών

Β) Γενική κατάταξη γυναικών

Γ) Γενική κατάταξη παιδιών

Δ) Γενική κατάταξη Α.Μ.Ε.Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Α) Εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά στο www.plataniasrun.com Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος (150) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.

Παιδιά ηλικίας έως 12 ετών δύναται να συμμετέχουν στον Αγώνα υποχρεωτικά με ενήλικο συνοδό , καθώς δύναται να συμμετάσχουν και οι αθλητές ΑΜΕΑ

Β) Κόστος εγγραφής: Δωρεάν

Γ) Για λόγους εύρυθμης οργάνωσης όλοι οι δρομείς θα μεταφερθούν στους χώρους εκκίνησης των αγώνων με τρενάκια. Για τον λόγο αυτό όλοι οι δρομείς πρέπει να συγκεντρωθούν έγκαιρα κατά τις ώρες προσέλευσης που αναφέρονται για τον κάθε αγώνα. Για τη μετακίνηση των συμμετεχόντων από τα Χανιά, θα διατίθεται λεωφορείο που θα αναχωρήσει προς τα σημεία εκκίνησης, την Κυριακή 02 Ιουνίου 2024. Συγκεκριμένα για τους δρομείς η αναχώρηση θα γίνει από τον σταθμό του ΚΤΕΛ στις 08:30 & 09:30.

Δ) Θα παρέχεται ασφαλής φύλαξης προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων στους χώρους εκκίνησης των αγώνων.

E) Στους συμμετέχοντες όλων των αγώνων θα δοθούν αναμνηστικό μετάλλιο, και τεχνικό μπλουζάκι. Περαιτέρω θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης ανδρών, γυναικών, γονέων και ΑΜΕΑ.

Ζ) Μετά το τέλος των αγώνων θα προσφερθεί παραδοσιακό κέρασμα,.

Η) Η παραλαβή του υλικού των αγώνων (τσιπ, τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός κ.λπ.) θα γίνεται Παρασκευή 30 Μαιου 2024 από τα γραφεία του εμπορικού συλλόγου Πλατανιά Ιάρδανος και ώρα 15.00 – 21.00 και το Σάββατο 31 Μαιου 2024 από ώρες 15.00 – 21.00

Θ) Οι αγώνες θα διεξαχθούν με βάση τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου Εκτός Σταδίου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Για  κάθε πληροφορία   και ενημέρωση μπορείτε να καλείτε στα  τηλέφωνα 6998274731 & 6976617309

Χορηγός επικοινωνίας: Flashnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έρχεται, 1ο Δρόμος Πλατανιά Platanias Run – Πώς,erchetai, 1o dromos platania Platanias Run – pos