Τα ζώδια της Πέμπτης 9ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, η επικοινωνία που θα έχετε με το κοινωνικό σας περιβάλλον στηρίζεται σε νέες ιδέες που θα προταθούν από την δική σας πλευρά και θα ακολουθήσουν ένα νέο μοτίβο. Στηριχτείτε στο καλλιτεχνικό σας ταλέντο και στις ικανότητες που έχετε.

Ζυγοί, τα πράγματα γύρω σας έχουν πάρει μία νέα τροπή, στην οποία καλείστε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας και να βγάλετε τα συμπεράσματα που θα σας καθοδηγήσουν στην πορεία. Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα ευνοηθούν περισσότερο αυτή την

περίοδο.

Σκορπιοί, ο μαγνητισμός που εκπέμπετε, είναι ικανός να δημιουργήσει νέες σχέσεις που θα σας αναπτερώσουν συναισθηματικά. Μία ερωτική έλξη, θα εξελιχθεί μέσα από το περιβάλλον σας και θα δημιουργήσει μία νέα υποδομή για την ερωτική σας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να υπάρξει μία συνάντηση με άτομα από το παρελθόν, η οποία θα εμφανίσει μία νοσταλγική διάθεση. Αυτό θα σας κάνει να ζήσετε στιγμές ευχάριστες και παράλληλα, θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γλυκύτητα των τρόπων σας, θα ισορροπήσει τις εντάσεις που έχουν εμφανιστεί στην σχέση σας. Μπορείτε να βγείτε με φίλους και να διασκεδάσετε μαζί τους ή να επιλέξετε την θαλπωρή του σπιτιού σας. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας χαλαρώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, σε συζητήσεις που θα προκύψουν με τον σύντροφό σας. Θυμηθείτε ότι πρέπει να διατηρηθεί ένα κλίμα χαλαρό, ώστε να καταλήξετε στο αποτέλεσμα που θέλετε. Προσπαθήστε να ακούσετε την άποψη του συντρόφου σας, χωρίς κριτικές και εριστικές συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ψυχικός σας κόσμος, μπορεί να περάσει μία αναστάτωση, εξαιτίας των αστάθμητων παραγόντων που θα παρουσιαστούν στην διάρκεια της ημέρας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα έχουν μία παύση και αυτό θα σας δημιουργήσει κάποια ανασφάλεια. Μην κινηθείτε βιαστικά, αφήστε την ημέρα να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

ΛΕΩΝ

Ζητήστε βοήθεια από το φιλικό σας περιβάλλον και από άτομα που εμπιστεύεστε, σε θέματα που επείγουν να επιλυθούν. Ίσως κάποια πράγματα είναι αρνητικά προσκείμενα προς το πρόσωπο σας και εσείς προσπαθείτε να τα δείτε από την θετική τους πλευρά. Απλά μείνετε ρεαλιστές, στα γεγονότα που εξελίσσονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σας, θα είναι γεμάτη απρόοπτα γεγονότα που μπορεί να έχουν θετική ή και αρνητική τροπή. Εσείς από την πλευρά σας, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία και να στηριχτείτε στις ικανότητες σας. Οι προσπάθειες που κάνετε για τους άλλους, είναι αρκετές και μέσα από αυτή την διαδικασία, θα μάθετε νέα πράγματα για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Τα ξεκαθαρίσματα που σκέφτεστε να γίνουν με πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον, θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ανάλαφρα. Επίσης, θα σκεφτείτε να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη και αυτό θα σας ωθήσει, σε καινούργια πράγματα. Η γενναιοδωρία σας και η τόλμη που διαθέτετε, θα είναι τα όπλα για να τα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην ερωτική σας ζωή, θα φανερώσετε τα συναισθήματά σας και θα δείξετε μία διαφορετική πτυχή του χαρακτήρα σας, η οποία θα είναι πιο ρομαντική και γεμάτη πάθος. Οι ευθύνες και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, σας κρατούν μακριά από μικρές καθημερινές ευχάριστες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγάπη και τα ερωτικά συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφό σας, δεν μπορούν να κρυφτούν και φαίνονται έντονα. Θέλετε να υπάρξει μία περιπετειώδης εξέλιξη μεταξύ σας και αυτό εμφανίζεται έντονα στην συμπεριφορά σας. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο όσο καλύτερα γίνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι καθημερινές υποχρεώσεις, σας κρατάνε μακριά από δημιουργίες και νέα σχέδια. Είστε αφοσιωμένοι σε υποχρεώσεις που καταναλώνουν πολύ χρόνο, για να τις φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλετε. Μην αγχώνεστε που δεν μπορείτε να προχωρήσετε γρήγορα τις καταστάσεις, απλά λειτουργήστε πιο χαλαρά απέναντι τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διασκέδαση και το φλερτ, είναι στοιχεία που θα συμβάλουν στην ολοκλήρωση των επιθυμιών σας. Βρεθείτε επομένως με άτομα που αγαπάτε και περάστε ευχάριστα μαζί τους. Περάστε χαλαρά την ημέρα σας και αποφύγετε αποφάσεις και σημαντικές συζητήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, δεν θέλετε να κάνετε επιπλέον πράγματα από τα καθιερωμένα, διότι αισθάνεστε αρκετά πιεσμένοι αυτό το διάστημα. Ίσως η απομόνωση, είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει σήμερα, γιατί θέλετε να βρείτε μέσω αυτής τον εαυτό σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα