Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ποζάρει ξέγνοιαστη το καλοκαίρι του 1989 στον Θεολόγο – Σπάνια φωτογραφία

23:32 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

Όπως είναι γνωστό ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο Instagram, στη μνήμη της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη όπου και δημοσιεύει φωτογραφίες της. Ο γιος της αξέχαστης ηθοποιούς ανέβασε στον συγκεκριμένο λογαριασμό μια σπάνια φωτογραφία της από το καλοκαίρι του 1989

στο εξοχικό της στον Θεολόγο. Η Αλίκη ποζάρει ξέγνοιαστη στον “κρυφό της παράδεισο” πριν ξεκινήσει εντατικές πρόβες για το ανέβασμα την επόμενη σεζόν του συγκλονιστικού μονολόγου του Γουίλι Ράσελ “Σίρλεϊ Βαλεντάιν”.

“Η Αλίκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο εξοχικό στο Θεολόγο το 1989 πριν ξεκινήσει εντατικές πρόβες για το ανέβασμα την επόμενη σαιζόν του συγκλονιστικού μονολόγου του Γουίλι Ράσελ “Σίρλεϊ Βαλεντάιν”. Η πρεμιέρα γίνεται στις 9 Νοεμβρίου στο θέατρο “Αλίκη” όπου μέσα από τις έξοχες σκηνοθετικές οδηγίες του σημαντικού Μίνωα Βολανάκη, προσφέρει στο κοινό μια από τις καλύτερες ερμηνείες της θεατρικής της πορείας, σαρώνοντας κυριολεκτικά για δύο ώρες μόνη της την σκηνή, ακροβατώντας με απόλυτη μαεστρία ανάμεσα στο κωμικό και το δραματικό στοιχείο. Η παράσταση παρά το γεγονός ότι δεν είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, γνώρισε την ανάλογη καλλιτεχνική και αποθεώθηκε τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς”, γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial)

Keywords
Τυχαία Θέματα