Clint Eastwood: Δεν έχει επιστρέψει τα Όσκαρ του παρά το viral meme

19:42 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Clint Eastwood δεν έχει επιστρέψει τα Όσκαρ του, παρά τα όσα ισχυρίζεται ένα viral meme στο Facebook.

Το meme, που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ισχυρίζεται ότι ο Eastwood επέστρεψε τα βραβεία στην Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών

και Επιστημών, καθώς δεν θέλει πλέον να “συνδέεται με οποιαδήποτε από τις ανοησίες του woke στο Χόλιγουντ”.

Ο 93χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης, ωστόσο, όπως επιβεβαιώνει το People, δεν έχει επιστρέψει τα αγαλματίδιά του στην Ακαδημία.

Το meme προήλθε από τη σελίδα “The America’s Last Last of Defense” στο Facebook, η οποία κάνει διάφορες αναρτήσεις σάτιρας και παρωδίας και διευκρινίζει ότι “τίποτα σε αυτή τη σελίδα δεν είναι πραγματικό”. Παρά τη δήλωση αποποίησης ευθυνών, το meme έχει περισσότερα από 42.000 likes από την Πέμπτη 16 Μαΐου. Η πλειονότητα των σχολιαστών φαίνεται να αντιδρά στο meme λες και οι πληροφορίες να είναι πραγματικά ακριβείς.

Ο Eastwood κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας για το Unforgiven του 1993, ενώ στη συνέχεια πήρε τα ίδια δύο βραβεία για το Million Dollar Baby το 2005. Του απονεμήθηκε επίσης το βραβείο Irving G. Thalberg της Ακαδημίας το 1994.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα και η ταυτότητα του Eastwood χρησιμοποιούνται για να εξαπατήσουν τους χρήστες του διαδικτύου. Τον περασμένο μήνα, εκπρόσωποι επιβεβαίωσαν στο PEOPLE ότι ο ηθοποιός Juror No. 2 δεν έχει επίσημους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός στο X (πρώην Twitter), ισχυριζόμενος ότι είναι ο Eastwood.

Ο Eastwood κέρδισε τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας για το Unforgiven του 1993, και στη συνέχεια πήρε τα ίδια βραβεία για το Million Dollar Baby το 2005. Του απονεμήθηκε επίσης το βραβείο Irving G. Thalberg της Ακαδημίας το 1994.

Clint Eastwood es actor, director, productor y compositor.

Ha aparecido en más de 60 películas, ha dirigido más de 40, lleva más de 65 años de carrera y tiene cinco Oscars.

Este mes cumple 94 años y aquí os dedico un hilo sobre este auténtico titán de Hollywood pic.twitter.com/Gbp1OBpKdU

— R E P L I C A N T (@Roybattyforever) May 11, 2024

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα και η ταυτότητα του Eastwood χρησιμοποιούνται για να εξαπατήσουν τους χρήστες του διαδικτύου. Τον περασμένο μήνα, εκπρόσωποι επιβεβαίωσαν στο PEOPLE ότι ο σταρ δεν έχει επίσημους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός στο X, ισχυριζόμενος ότι είναι ο Eastwood.

Κατά τα άλλα, ο Eastwood έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ τους τελευταίους μήνες, κάνοντας μόνο μια σπάνια εμφάνιση με την Dr. Jane Goodall στην εκδήλωση Reasons for Hope που παρουσίασε το Wildlife Conservation Network στο Carmel-by-the-Sea της Καλιφόρνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα