Sophie Turner: Σπάει τη σιωπή της για την αγωνία του διαζυγίου από τον Joe Jonas

18:07 16/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Sophie Turner αποκάλυψε τη μάχη της με την κατάθλιψη και το άγχος και μίλησε για την αγωνία που ένιωσε κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Joe Jonas σε μια συναισθηματική νέα συνέντευξη.

Μιλώντας στη Vogue , η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι υπήρχαν μέρες που “δεν ήξερε αν θα τα κατάφερνε”.

Η πρωταγωνίστρια του Game

of Thones, 28 ετών, και ο τραγουδιστής των Jonas Brothers, 34 ετών, σόκαραν τον κόσμο όταν ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν διαζύγιο τον Σεπτέμβριο του 2023.

Αμέσως, το Διαδίκτυο πήρε φωτιά από εικασίες σχετικά με το τι είχε πάει στραβά, και έγινε ακόμη χειρότερο μετά τις αναφορές ότι ο μουσικός είχε πιάσει την ηθοποιό να “κάνει κάτι” ύποπτο στην κάμερα ασφαλείας τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Τώρα, η Sophie μίλησε για την καταιγίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τον χωρισμό τους και παραδέχθηκε ότι πάλεψε πάρα πολύ με τις “ενοχές της ως μητέρα”. Παράλληλα, περιέγραψε εκείνη την περίοδο ως τις “χειρότερες μέρες της ζωής της”, ενώ δήλωσε ότι τα παιδιά της έχουν γίνει “θύματα” της πικρής αντιπαράθεσης για τον χωρισμό τους.

“Θέλω να πω, αυτές ήταν οι χειρότερες μέρες της ζωής μου”, δήλωσε στη Vogue σε νέα συνέντευξή της. “Υπήρχαν κάποιες μέρες που δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνα. Τηλεφωνούσα στον δικηγόρο μου και έλεγα: Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Απλά δεν μπορώ. Ποτέ δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Και τότε, τελικά, μετά από δύο εβδομάδες που ήμουν σε τέλμα, μου υπενθύμισε ότι αγωνιζόμουν για τα παιδιά μου.

Μόλις κάποιος μου πει: Κάνε το για τα παιδιά σου, θα το κάνω. Δεν θα το έκανα για τον εαυτό μου, αλλά θα βρω τη δύναμη γι’ αυτά“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Εκείνη την εποχή, η Sophie βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Joan, ενώ ο Joe και οι δύο κόρες τους, η Willa, τεσσάρων ετών, και η Delphine, ενός έτους, βρίσκονταν στις ΗΠΑ. “Είχα συμβόλαιο να είμαι στα γυρίσματα για άλλες δύο εβδομάδες, οπότε δεν μπορούσα να φύγω. Τα παιδιά μου ήταν στις ΗΠΑ και δεν μπορούσα να πάω σε αυτά, επειδή έπρεπε να τελειώσω την Joan. Και άρχισαν να βγαίνουν όλα αυτά τα άρθρα…” η σταρ έπαψε να μιλάει.

Αφού η είδηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ξέσπασαν φήμες ότι χώρισαν επειδή η Sophie διασκέδαζε πολύ – ειδικά μετά την κυκλοφορία στιγμιότυπων που την έδειχναν να απολαμβάνει μια άγρια βραδινή έξοδο με τους συμπρωταγωνιστές της λίγες μέρες πριν ο Joe καταθέσει την αίτηση.

“Πόνεσε γιατί πραγματικά βασανίζω εντελώς τον εαυτό μου για κάθε κίνηση που κάνω ως μητέρα – οι ενοχές της μητέρας είναι τόσο πραγματικές“, συνέχισε η Sophie.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

“Έπρεπε συνεχώς να λέω στον εαυτό μου: Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Είσαι μια καλή μαμά και δεν ήσουν ποτέ παρτάκιας. Είναι απίστευτο το πλήθος των ανθρώπων που απλά επινοούν μ@λ@κίες και τις δημοσιεύουν με βάση μια φωτογραφία. Μια φωτογραφία μπορεί να λέει χίλιες λέξεις, αλλά δεν είναι η ιστορία μου. Ένιωθα σαν να παρακολουθούσα μια ταινία της ζωής μου που δεν είχα γράψει, δεν είχα κάνει την παραγωγή, ούτε είχα πρωταγωνιστήσει. Ήταν σοκαριστικό. Ακόμη είμαι σοκαρισμένη”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Sophie παραδέχτηκε επίσης ότι στο παρελθόν υπέφερε από “κατάθλιψη, άγχος και βουλιμία”. “Δεν είμαι πολύ καλή στο να επεξεργάζομαι τα συναισθήματά μου. Τα κλειδώνω μέσα μου και μετά θα ξεπηδήσουν τα επόμενα χρόνια σε κάποια μορφή κατάθλιψης ή άγχους“, μοιράστηκε.

“Ως ένα νεαρό κορίτσι, ειδικά όταν μεγαλώνεις στο προσκήνιο, κρίνεις πραγματικά τον εαυτό σου”.

Αποκάλυψε ότι ενώ στο παρελθόν είχε πάρει φάρμακα για τα προβλήματα ψυχικής υγείας της, σήμερα δεν χρησιμοποιεί κανένα. ‘Όχι από τότε που επέστρεψα στο Ηνωμένο Βασίλειο“, αποκάλυψε. “Το οποίο είναι υπέροχο και επίσης εκπληκτικό, επειδή περίμενα ότι θα το χρειαζόμουν – τώρα ίσως περισσότερο από ποτέ. Υπάρχει κάτι σε μια κοινότητα και ένα σύστημα υποστήριξης που ποτέ δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είναι τόσο σημαντικό μέχρι τώρα. Και νομίζω ότι ο λόγος που έπαιρνα φάρμακα για τόσο πολύ καιρό ήταν επειδή δεν είχα αυτούς τους ανθρώπους μαζί μου. Τώρα που επέστρεψα στο σπίτι μου, είμαι πραγματικά η πιο ευτυχισμένη εδώ και πολύ καιρό. Ξεκινάω από την αρχή, ανακαλύπτω ξανά τι μου αρέσει να κάνω, με ποιον μου αρέσει να είμαι μαζί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα