Μίλτος Καρατζάς: Αγνώριστος έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας – Έχασε 22 κιλά

16:07 16/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Μίλτος Καρατζάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο γνωστός μουσικός παραγωγός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε. Συγκεκριμένα ήταν διασωληνωμένος στην εντατική για 9 μέρες και έχασε 22 κιλά με συνέπεια να είναι αγνώριστος.

«Στις αρχές του χρόνου είχα ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας, χρειάστηκε να είμαι για 9 μέρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο. Όλα πήγαν καλά. Όλη αυτή η ταλαιπωρία με έκανε και έχασα 22 κιλά. Οι πρώτες εβδομάδες ήταν κάπως δύσκολες, αλλά τώρα τα έχω ξεχάσει. Δίπλα μου ήταν τα παιδιά μου, κυρίως ο γιος μου, που ήταν

ένας ήρωας», είπε αρχικά ο Μίλτος Καρατζάς.

Και συνέχισε: «Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κλείνω 50 χρόνια στη δισκογραφία. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανος για το επίπεδο της σημερινής ελληνικής μουσικής. Δυστυχώς η νέα γενιά έχει μάθει να τα βρίσκει όλα εύκολα, δεν προσπαθεί αρκετά και δεν υπάρχουν παραγωγοί για να τους καθοδηγήσουν. Από τη γενιά των νέων καλλιτεχνών ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Βέρτης είναι αυτοί που έχουν μπει στη λίστα των πολύ καλών. Δεν αντέχω την τραπ, γιατί δεν μου αρέσει ο στίχος. Σαν παραγωγή είναι καλή, έχει ωραία βίντεο κλιπ γιατί εκεί ρέει χρήμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα