Rebel Wilson: Η θυσία που έκανε στα πρώτα βήματα της καριέρας της – Η αποκάλυψη για την ταινία “Bridesmaids’

22:35 19/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Rebel Wilson αποκαλύπτει απίστευτες θυσίες για χάρη της ταινίας “Βridesmaids”.

Πολλές ταινίες σημειώνουν τεράστια εμπορική επιτυχία, οδηγώντας σε εύλογες σκέψεις για χρυσές αμοιβές για τους πρωταγωνιστές. Ωστόσο, η πραγματικότητα μπορεί να απέχει πολύ από τη φαντασία όπως αποδεικνύεται από την περίπτωση της Rebel Wilson.

Στα απομνημονεύματά της με τίτλο “Rebel Rising”, η ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη για την ταινία “Bridesmaids”. Όπως είπε έλαβε μόλις 3.500 δολάρια για τη συμμετοχή

της ενώ παράλληλα έχασε χρήματα.

Γιατί έχασε χρήματα;

Η Wilson έπρεπε να διαθέσει μέρος της αμοιβής της για να γίνει μέλος του SAG (Σωματείο Αμερικανών Ηθοποιών). Ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος σε ταινίες του Χόλιγουντ. Εκτός από τα έξοδα για το SAG, η ίδια αναγκάστηκε να αγοράσει το δικό της φόρεμα για την πρεμιέρα της ταινίας, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο την οικονομική της κατάσταση.

“Βασικά, δεν έβγαλα καθόλου χρήματα”, δήλωσε η Wilson. “Έχασα χρήματα επειδή έπρεπε να πληρώσω για να πάω στην πρεμιέρα, να αγοράσω το φόρεμά μου και όλα τα σχετικά.”

Η οικονομική κατάσταση της Wilson δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι έπρεπε να περιμένει ένα χρόνο μετά τα γυρίσματα για να λάβει την αμοιβή της. “Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά”, θυμάται. “Ζούσα με 60 δολάρια την εβδομάδα στο Λος Άντζελες, αφού πλήρωνα το ενοίκιο και το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου. Δεν έκανα πάρτι ούτε ζούσα τη χλιδάτη ζωή που φαντάζονται πολλοί. Το μόνο που ήθελα ήταν να έχω ένα σπίτι, να γράφω και να μπορώ να πηγαίνω σε οντισιόν.”

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, η Wilson αναγνωρίζει πως η μεγάλη επιτυχία της ταινίας “Βridesmaids”, έθεσε τις βάσεις για τη μετέπειτα καριέρα της. “Μετά το “Βridesmaids” έκλεισα συμβόλαια για έξι ταινίες, μία εκ των οποίων ήταν και η ταινία ‘Pitch Perfect’, που αποτέλεσε το χρυσό μου εισιτήριο για την επιτυχία”, δήλωσε η Αυστραλή ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα