Britney Spears: Η αποκάλυψη για την οικογένειά της – “Μου λείπουν -Όλοι έχουμε προβλήματα”

11:20 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Τα φώτα πάνω της έστρεψε για ακόμη μια φορά η Britney Spears. Η pop star έκανε μια δήλωση που δεν περίμενε κανείς. Συγκεκριμένα, εξέφρασε τη νοσταλγία της για την «όμορφη οικογένειά» της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ανέβασε μια throwback φωτογραφία της μητέρας της, Lynne Spears. Μαζί της, οι κόρες της αδελφής της, Jamie Lynn Spears. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, σημείωσε

ότι της λείπουν πολύ. Και όλα αυτά, ενώ είναι γνωστά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους.

«Όλοι έχουμε θέματα με την οικογένειά μας. Αλλά Θεέ μου, αυτό δεν σταματά την αγάπη σου για εκείνους. Δεν είμαι σε αυτή τη φωτογραφία, αλλά σίγουρα νιώθω σαν να είμαι. Παρεμπιπτόντως … Αν με ξέρετε, πάντα κατέληγα σε αυτό το παιδικό τραπέζι. Σε κάθε εκδήλωση που πήγαινα! Τα πιο ελίτ ακριβά δείπνα και πάντα βρίσκομαι ακριβώς έτσι να κάθομαι στο πίσω μέρος με τα παιδιά!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Στην ίδια ανάρτηση, η τραγουδίστρια ανέβασε και το εξώφυλλο του βιβλίου της Yasmin Mogahed. Ο λόγος για το «Reclaim Your Heart», που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη.

«Δημοσιεύω αυτή τη φωτογραφία επειδή η οικογένειά μου είναι πολύ όμορφη και μου λείπουν. Έτσι, χωρίς να ακούγεται δίκαιο. Αλλά σε έναν κόσμο χάους και σύγχυσης το τέχνασμα του διαβόλου είναι να σας παραπλανήσει. Να σας ταπεινώσει και να σας κάνει να νομίζετε ότι είστε λιγότερο ικανοί. Ήθελα λοιπόν να μοιραστώ αυτή τη φωτογραφία. Γιατί παρόλο που δεν είμαι εγώ σε αυτήν, σίγουρα ένιωσα σαν να ήμουν» κατέληξε. Αξίζει να σημειωθεί πως και σε αυτή την ανάρτηση, τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα