«Μπούμερανγκ» γύρισε η επίθεση 37χρονου σε ζευγάρι – Τον μαχαίρωσαν 7 φορές

Ενέδρα έστησε ένας 37χρονος σε ζευγάρι σε δρόμο της Νέας Υόρκης, την στιγμή που είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους. Τελικά η επίθεση αυτή γύρισε «μπούμερανγκ» στον άνδρα καθώς πέρασαν στην αντεπίθεση και τον μαχαίρωσαν επτά φορές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 37χρονος παρακολουθούσε το ζευγάρι σε δρόμο του Κουίνς γύρω στις 14:45 τοπική ώρα χθες σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, όπου καταγράφονται πολλά περιστατικά απρόκλητων επιθέσεων το τελευταίο διάστημα.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον 37χρονο να πετά στο πεζοδρόμιο το μπουφάν του και να επιτίθεται στον ανυποψίαστο άνδρα,

που προχωρούσε – με το πόδι σε νάρθηκα- με τη βοήθεια περιπατητήρα δίπλα στη γυναίκα που κρατούσε το λουρί του σκύλου.

Το στοιχείο του αιφνιδιασμού δεν λειτούργησε, ωστόσο, υπέρ του δράστη, αφού το θύμα του τον σώριασε στο έδαφος κι άρχισε να τον χτυπά με τη συνδρομή και της συνοδού του. Ο 37χρονος προσπάθησε μάταια να ξεφύγει, αλλά το ζευγάρι συνέχισε να τον χτυπά μέχρι που τελικά χώρισαν εκτστομίζοντας βρισιές και με τις γροθιές υψωμένες έτοιμοι όλοι για μια νέα μάχη.

Ο 37χρονος οπισθοχώρησε προς την κάμερα αποκαλύπτοντας μια πληγή κοντά στο κεφάλι του. Τότε ήταν που επενέβησαν περαστικοί για να τους σταματήσουν. Κατέληξε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, αλλά η αστυνομία της Νέας Υόρκης αναζητεί το ζευγάρι που μαχαίρωσε τον επιτιθέμενο.

Δείτε το βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα