Εικόνα με ράντζα από το «Γεννηματάς» δημοσίευσε ο Κασσελάκης – «Προτεραιότητα η διάσωση του ΕΣΥ»

Εικόνα με ράντζα από το νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», στην Αθήνα, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, «αυτή η εικόνα πληγώνει την υπερηφάνεια των Ελλήνων και του κάθε πολίτη ξεχωριστά». Ακολούθως πρόσθεσε ότι είναι «θλιβερή ειρωνεία» ότι η εικόνα προέρχεται «από εφημερία στο νοσοκομείο που φέρει το όνομα του

ιδρυτή του ΕΣΥ, Γ. Γεννηματά».

«Αυτή η εικόνα θα γίνει το παρελθόν στο οποίο η Ελλάδα δε θα επιστρέψει ποτέ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε ότι «δεν χρειάζεται να υποσχεθώ» καθώς «η ζωή είναι πάνω από τις υποσχέσεις», τονίζοντας πως «η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής -των γονιών μας, των γιαγιάδων και παππούδων μας, των παιδιών μας, η δίκη μας- είναι η πρώτη προτεραιότητα για μας».

Καταληκτικά επισήμανε πως «όταν μας εξουσιοδοτήσει ο ελληνικός λαός, αυτή η εικόνα θα γίνει το παρελθόν στο οποίο η Ελλάδα δε θα επιστρέψει ποτέ».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Υπενθυμίζεται ότι ένα εκ των τριών σποτ που ήρθαν στη δημοσιότητα χθες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις ευρωεκλογές αφορά την Υγεία.

Σε αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη «να διασωθεί το ΕΣΥ από την κατάρρευση. Με αναβάθμιση όλων των υποδομών, κάλυψη όλων των κενών θέσεων και αύξηση των μισθών των υγειονομικών».

Δείτε το σποτ:
Keywords
Τυχαία Θέματα