Ρένα Κουβελιώτη: Τα σχόλια που δέχθηκε μετά την επίθεση «λένε» μια μεγάλη αλήθεια για τη δημοσιογραφία

Σοκ έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο η άγρια επίθεση που δέχθηκε η Ρένα Κουβελιώτη, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ, που είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί σοβαρά και να φορέσει κολάρο.

Η δημοσιογράφος του Alpha απ’ την πλευρά της, μέσω μιας δημοσίευσης επισήμανε ότι θα συνεχίσει με κολάρο ή μη τη δουλειά της, με τα σχόλια συμπαράστασης να είναι εκατοντάδες.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας . Είμαι αρκετά καλά ώστε να σας διαβεβαιώσω πως η έρευνα θα συνεχιστεί με κολάρο ή μη .

Rena kouvelioti (@KouveliotiRena) May 14, 2024

Βέβαια, τα σχόλια πέρα από ευχές περιείχαν και μια τεράστια αλήθεια για τη δημοσιογραφία στη χώρα μας, καθώς αρκετοί ανέφεραν ότι αυτό είναι το τίμημα της… κανονικής μορφής της συγκεκριμένης δουλειάς στη χώρα μας, θέτοντας τους πάντες αντιμέτωπους με μια ζοφερή πραγματικότητα.

Επίσης, αρκετά έλεγαν ότι ακόμα και η μικρή αποκάλυψη της αλήθειας κάνει κακό σε ορισμένους, ενώ άλλοι τόνισαν ότι η δημοσιογραφία νοσεί και την παρότρυναν να συνεχίζει ακόμα και με κολάρο.

Περαστικά σου και συνέχισε, ακόμα και με κολάρο.

— Areti Athanasiou (@AretiAthanasiu) May 14, 2024

Περαστικά σας!!!
Άλλο ένα crash test για την δημοσιογραφία στην Ελλάδα.
Περιμένω τους συναδέλφους σας στα κανάλια να φέρουν τα πάνω-κάτω για την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Ή να επιβεβαιώσουν πανηγυρικά την 108η θέση.

— Adespotos Politis (@AdespotosP) May 14, 2024

Την αγάπη μας έχεις. Είναι ελάχιστοι πλέον οι μάχιμοι δημοσιογράφοι έρευνας. Και γιαυτό είναι και ελάχιστη η δυνατότητα αποκάλυψης της αλήθειας.
Οι δημοσιογράφοι της πλάκας ζούνε μιά χαρά, δίχως κίνδυνο, δίχως ρίσκο. Όμως δεν τους σέβεται κανένας.

— entimos (@entimos3) May 14, 2024

Περαστικά και να μιλήσετε για το τι συνέβη η ίδια ,η ενημέρωση νοσεί!!!

— CucuvaYia (@CucuvaYia) May 14, 2024

Περαστικά και γρήγορα να είναι!!Τιμάς το επάγγελμα του δημοσιογράφου και αυτό είναι μεμπτό στην χώρα του 107!Stay strong!

— Νόμος 4000 (@NikosKM) May 14, 2024

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση! Συνεχίστε τον αγώνα, της ορθής ενημέρωσης.

— Buckypet

Keywords
Τυχαία Θέματα