Το Facebook ξέρει αν θα κάνεις σχέση μαζί του

16:01 24/9/2014 - Πηγή: iPop

100 μέρες πριν ξεκινήσει η σχέση σου οι άνθρωποι του Facebook παρατηρούν μία μικρή και σταθερή αύξηση στον αριθμό των posts και likes τα οποία γίνονται ανάμεσα στο μελλοντικό ζευγάρι!

Το Facebook ξέρει αν θα κάνεις σχέση μαζί του, δηλαδή, μπορεί και καταλαβαίνει καλύτερα τις συναισθηματικές σου ανάγκες από ότι εσύ!

Η ομάδα επιστημόνων της εταιρείας, ανακοίνωσε ότι υπάρχουν στατιστικά στοιχεία τα οποία

δείχνουν τις εκκολαπτόμενες σχέσεις πριν αρχίσουν οι σχέσεις!

Όταν τα ζευγάρια γίνονται ζευγάρια, λέει ο Facebook επιστήμονας δεδομένων Carlos Diuk, οι δύο άνθρωποι εισέρχονται σε μια περίοδο ερωτοτροπίας, κατά τη διάρκεια της οποίας αυξάνεται η αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Αφού το ζευγάρι το δημοσιοποιήσει (ότι είναι ζευγάρι) οι δημοσιεύσεις μειώνονται καθώς το ζευγάρι περνάει περισσότερο χρόνο μαζί!

«100 μέρες πριν ξεκινήσει η σχέση παρατηρείται μία μικρή και σταθερή αύξηση στον αριθμό των posts και likes τα οποία γίνονται ανάμεσα στο μελλοντικό ζευγάρι! Όταν η σχέση ξεκινήσει (μέρα 0) τα posts μειώνονται. Παρατηρούμε μια κορύφωση με 1.67 δημοσιεύσεις ανά ημέρα 12 ημέρες πριν από την έναρξη της σχέσης, και το χαμηλότερο σημείο 1.53 δημοσιεύσεις ανά ημέρα 85 ημέρες αφού έχει ξεκινήσει η σχέση. Προφανώς, τα ζευγάρια αποφασίζουν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί και να μετουσιώσουν τις αλληλεπιδράσεις τους στον φυσικό κόσμο» λέει ο Diuk.

Άρα… αν αναρωτιέσαι αν θα μπορέσεις να κάνεις σχέση μ αυτόν που σου αρέσει, μήπως πρέπει να ρωτήσεις τους «φίλους» επιστήμονες που εργάζονται στο facebook; Στην περίπτωση που δεν έχει facebook… δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!

The post Το Facebook ξέρει αν θα κάνεις σχέση μαζί του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα