Η Michelle Pfeiffer έκανε την πιο γλυκιά throwback ανάρτηση στο Instagram

18:54 12/12/2020 - Πηγή: iPop

Η Michelle Pfeiffer έκανε μία throwback ανάρτηση, με την ίδια αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Michelle Pfeiffer έκανε μία throwback ανάρτηση

Σε μία από τις πιο γλυκές της αναρτήσεις, η Michelle Pfeiffer απεικονίζεται να είναι αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό της. Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία από την προσωπική της ζωή, θέλησε να μοιραστεί η 62χρονη Αμερικανίδα σταρ

με τους followers της, με την ίδια στα πρώτα της βήματα ως μητέρα. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, κάτι που είναι οικείο στις περισσότερες μανούλες και αφορά σε εκείνη τη γλυκιά εξάντληση που έχουν στα πρώτα στάδια της ζωής του μωρού τους.

Πολύ καιρό πίσω. Ευχάριστη εξάντληση

View this post on Instagram

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Η Michelle Pfeiffer έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 27χρονη Claudia Rose Pfeiffer, και τον 26χρονο, John Henry Kelley με τον σύζυγό της, συγγραφέα και παραγωγό David Kelley.

Μία διαφορετική tbt ανάρτηση με τις καλύτερες μεταμφιέσεις της ηθοποιού

Η Michelle Pfeiffer είχε κάνει ακόμα μία throwback ανάρτηση με φωτογραφίες της όπου ενσαρκώνει όπως γράφει και η ίδια στη λεζάντα μερικές πολύ τρομακτικές γυναίκες. Μάλιστα ζήτησε από τους followers της την γνώμη τους για το ποιος ρόλος από αυτούς που ανέβασε θεωρούν ως τον πιο τρομακτικό.

View this post on Instagram

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Michelle Pfeiffer έκανε την πιο γλυκιά throwback ανάρτηση στο Instagram εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα