Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους τρόπους που θα μπορείς να κλείσεις ραντεβού για το εμβόλιο του κορονοϊού | Τι θα ισχύει για τα παιχνίδια στο click away

18:50 12/12/2020 - Πηγή: iPop

Μέχρι το τέλος του 2020 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες προετοιμασίες για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Όπως αποφασίστηκε στην τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό θα υπάρχουν τρεις τρόποι για να κλείσεις ραντεβού για το εμβόλιο του Covid19. Παράλληλα το click away μπαίνει από αύριο, 13/12/2020 στη ζωή μας και ο τρόπος παραλαβής παιχνιδιών από τα super market θα συμπεριληφθεί σε αυτή τη μέθοδο.

Οι τρεις τρόποι για να κλείσεις ραντεβού για
το εμβόλιο του Covid19

Σε αναμονή της παραλαβής του εμβολίου μέχρι το τέλος του 2020 και ύστερα από την αναμενόμενη έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι τρόποι για να κλείσεις ραντεβού για τον εμβολιασμό σου πρόκειται να είναι τρεις. Η άυλη συνταγογράφηση θα είναι το μέσο για τον εμβολιασμό. Όσοι πολίτες την έχουν ήδη ενεργοποιήσει θα λάβουν ένα sms ή ένα email στο κινητό τους όταν ξεκινήσει ο εμβολιασμός με προκαθορισμένο ραντεβού. Ο πολίτης θα χρειαστεί να απαντήσει με έναν από τους δύο αριθμούς 1 ή 2. Όπου 1 είναι αποδέχομαι και όπου 2 είναι δεν αποδέχομαι. Έπειτα όσον αφορά στο ραντεβού που θα πρέπει να κλείσει θα επισκέπτεται την πλατφόρμα emvolio.gov.gr.

Τρόπος παραλαβής παιχνιδιών από τα super market

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μόνο μέσω click away ή online αγορών θα μπορούν να παραλαμβάνουν παιχνίδια οι πολίτες από τα super market. Κατά την εορταστική περίοδο δεν θα υπάρχει άλλος τρόπος παραλαβής παιχνιδιών από τα super market. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Τα καταστήματα παιχνιδιών κάνουν κάθε χρόνο το 30% του τζίρου τους στις γιορτές και τώρα δεν τους επιτρέπουμε να ανοίξουν, θέλουμε λοιπόν να δουλέψουν τουλάχιστον με την παράδοση εκτός. Αν επιτρέπαμε στα σούπερ μάρκετ να πωλούν παιχνίδια, θα μειώναμε πάρα πολύ την πιθανότητα να αγοράσει κάποιος από τα καταστήματα μέσω της διαδικασίας από το ίντερνετ και το τηλέφωνο αν το επιτρέπαμε αυτό, θα πήγαινε όλη η οικογένεια μαζί στο σούπερ μάρκετ για να διαλέξει το παιδί το παιχνίδι. Τώρα θα διαλέξει το παιδί το παιχνίδι, θα το παραγγείλει ο πατέρας ή η μητέρα από το τηλέφωνο ή το διαδίκτυο και θα πάει ένας να το πάρει

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους τρόπους που θα μπορείς να κλείσεις ραντεβού για το εμβόλιο του κορονοϊού | Τι θα ισχύει για τα παιχνίδια στο click away εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα