Κρίσιμη, αλλά σταθερή, η κατάσταση του επιχειρηματία

11:13 4/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Υπό μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη, σε καταστολή και διασωληνωμένος, νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο 52χρονος που δέχθηκε πυρά από διαρρήκτες που εισέβαλαν σπίτι του στην Κηφισιά.

Όπως τόνισε η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Μάινα, ο 52χρονος αφού υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη αν και είναι σταθερή.

«Είναι ένας νέος και δυνατός οργανισμός που δίνει μάχη για τη ζωή του και ευχόμαστε όλοι να κερδίσει» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1

και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Σύμφωνα με την ίδια, είναι καλό βήμα το ότι έχει περάσει πάνω από ένα 24ωρο και κάθε ώρα που περνά αυξάνει τις ελπίδες για τον 52χρονο επιχειρηματία.

Στο μεταξύ η Αστυνομία είναι αισιόδοξη ότι σύντομα θα εντοπίσει τους δύο δράστες της επίθεσης στον Αλέξανδρο Σταματιάδη. Όπως αναφέρεται πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, σεσημασμένους.

The post Κρίσιμη, αλλά σταθερή, η κατάσταση του επιχειρηματία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα