Mega- Μήνυση αν δεν δοθεί δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους

11:10 4/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Μήνυση για αυτόφωρο αδίκημα θα καταθέσει η Ένωση Τεχνικών, στην περίπτωση που δεν καταβληθεί δώρο Πάσχα στους εργαζομένους τού Μega.

Όπως αναφέρει η ΕΤΙΤΑ, σε ανακοίνωσή της, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (ιδιοκτήτριας εταιρείας του Mega) Γιώργος Μήτραινας ενημέρωσε το σωματείο ότι δεν θα δοθεί δώρο στους εργαζομένους. «Αν τελικά δεν καταβληθεί, η Ένωσή μας θα καταθέσει μήνυση για αυτόφωρο αδίκημα

και θα καταφύγει και στην Επιθεώρηση Εργασίας», τονίζει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Όλοι γνωρίζουμε πως η καταβολή του δώρου του Πάσχα είναι υποχρεωτική για όλες τις επιχειρήσεις. Σύμφωνα όμως με τα λεγόμενα του Προέδρου του Δ.Σ. του MEGA κ. Μήτραινα στη Διοίκηση του σωματείου μας, το δώρο του Πάσχα δε θα καταβληθεί στους εργαζόμενους του MEGA !!!

Αν τελικά δεν καταβληθεί, η Ένωσή μας θα καταθέσει μήνυση για αυτόφωρο αδίκημα και θα καταφύγει και στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Δε γνωρίζουμε τι θα κάνει η Ελληνική Δικαιοσύνη με τους μετόχους και το Δ.Σ. της Εταιρείας, γνωρίζουμε όμως ότι κανείς πια σ’ αυτόν τον τόπο δε θα πιστέψει στα φιλανθρωπικά αισθήματα κάποιων…

Mega- Μήνυση αν δεν δοθεί δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους

The post Mega- Μήνυση αν δεν δοθεί δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα