Βίντεο-σοκ: Αγόρι σπεύδει να καλυφθεί στο σπίτι του στο Τέξας από πυρά διερχόμενου οχήματος [βίντεο]

Άγιο είχε ένα αγόρι στο Τέξας, που γλίτωσε από τα πυρά διερχόμενου οχήματος, καθώς οι σφαίρες που έπεσαν χαλάζι, έσπασαν τη τζαμαρία του διαμερίσματός του και πέρασαν ξυστά από τον εννιάχρονο.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο σπίτι του Έρολ Χιλ, δείχνει το αγόρι να σκαρφαλώνει στον καναπέ του καθιστικού γύρω στις 19:30 τοπική ώρα το βράδυ της Πρωτομαγιάς και λίγο αργότερα ένα σύννεφο σκόνης και καπνών να εισβάλει στο διαμέρισμα από το μπροστινό παράθυρο. Έντρομο το αγόρι κουλουριάζεται πίσω από ένα πλυντήριο προσπαθώντας

να αποφύγει τις σφαίρες, που πέφτουν «βροχή» γύρω του με το σκυλάκι της οικογένειας πίσω του να προσπαθεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει.

«Πέρασαν μέσα από τον τοίχο. Αρχικάνόμισα ότι ήταν πυροτεχνήματα, αλλάόταν άκουσα τις κραυγές κοίταξα έξω»,είπε το αγόρι τρέμοντας στο δίκτυοNBC 5.

Έξι τραυματίες από τα πυράτου διερχόμενου οχήματος

Συνολικά έξι άνθρωποι,ανάμεσά τους και τέσσερα παιδιά,τραυματίστηκαν από τα πυρά του διερχόμενουοχήματος στην πολυκατοικία του ΦορτΓουόρθ του Τέξας. Τα θύματα είναι ηλικίαςτριών έως 19 ετών.

Το αγόρι περίμενε κουλουριασμένονα σταματήσουν να πέφτουν οι σφαίρεςκι έτρεξε πανικόβλητο στο διπλανόδωμάτιο για να βρει τη μητέρα του, τηνοσοκόμα Μαίρη Τζέιν Γκονζάλες. Όταν εκείνη διαπίστωσεότι ο γιος της και τα άλλα δύο παιδιάτης ήταν ασφαλή, άκουσε τους γείτονεςνα ουρλιάζουν κι έτρεξε να βοηθήσει.Προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγίασε αρκετά από τα θύματα, ανάμεσά τουςκαι το τρίχρονο κοριτσάκι, που χρειάστηκεαργότερα να του αφαιρέσουν το ένα νεφρόστο νοσοκομείο.

«Αυτό ήταν το πιο σκληρόγια μένα, να τη βλέπω να χάνει τιςαισθήσεις της, να συνέρχεται και ναξαναλιποθυμάει», είπε.

Η μητέρα δήλωσε ότι το περιστατικό τρόμαξε τόσο πολύ την οικογένειά της, που σκέφτονται να φύγουν από το διαμέρισμα, όπου ζούσαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες και ζητά τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές η συγκεκριμένη συνοικία του Φορτ Γουόρθ μαστίζεται από φτώχεια και εγκληματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο-σοκ, Αγόρι, Τέξας, [βίντεο],vinteo-sok, agori, texas, [vinteo]