Eurovision 2024: Ο Μπομπ Κατσιώνης διασκεύασε τη συμμετοχή της Γαλλίας - Η αντίδραση του τραγουδιστή

Ο Slimane εκπροσώπησε τη Γαλλία στη Eurovision 2024 με το «Mon Amour» και κέρδισε τις εντυπώσεις, φτάνοντας μέχρι την τέταρτη θέση.

Η διασκευή του Μπομπ Κατσιώνη με ηλεκτρική κιθάρα

Έτσι, ο Μπομπ Κατσιώνης πήρε την ηλεκτρική του κιθάρα και διασκεύασε το τραγούδι της Γαλλίας στη Eurovision 2024. Η Ευρυδίκη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram

το συγκεκριμένο σόλο και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο τραγουδιστή.

«Όταν τα τραγούδια μιλάνε στην καρδιά σου… Mon Amour! Υπέροχη διασκευή από τον έναν και μοναδικό μου, Μπομπ Κατσιώνη», έγραψε αρχικά στο Instagram, ενώ στη συνέχεια απευθυνόμενη στον Slimane έγραψε στα αγγλικά: «Ο νικητής της καρδιάς μας» με μια κόκκινη καρδιά.

Οι καρδιές του Slimane

Από την πλευρά του ο Slimane απάντησε με αρκετές κόκκινες καρδιές στην ανάρτηση της Κύπριας τραγουδίστριας, δείχνοντας ότι του άρεσε η διασκευή που έκανε ο Μπομπ Κατσιώνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος τραγουδιστής αποθεώθηκε τόσο στην Malmo Arena όσο και απ' όσους παρακολούθησαν από την τηλεόραση τη Eurovision 2024 για τον τρόπο που ερμήνευσε το «Mon Amour», με την κορυφαία στιγμή να είναι όταν τραγούδησε αρκετά μέτρα μακριά από το μικρόφωνο, χωρίς να χάνεται το εύρος της φωνής του.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα