Βοσνία: Στα ημιτελικά του διπλού τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη πανηγύρισαν οι Δημήτρης και Μιχάλης Σακελλαρίδης στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Το ελληνικό δίδυμο είναι στα ημιτελικά των διπλών, και απέχουν μία ακόμα νίκη από τον τελικό του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, τα αδέρφια Σακελλαρίδη επικράτησαν των Τιμούρ Μπιελντιούγκιν (Ουκρανία) και Άρθουρ Λαμπόρντ (Ελβετία) με 6-4, 6-7(4), 11-9, μετά από μία ώρα και 54 λεπτά στο Court 3, ζευγάρωσαν τις νίκες τους και προκρίθηκαν στην

τελική 4άδα της διοργάνωσης.

Στην πρεμιέρα τους, οι κορυφαίοι του ταμπλό επιβλήθηκαν των Ματίας Ρίβα (Αργεντινή) και Γκάμπριελ Σενεκένμπεργκ (Βραζιλία) με 6-3, 6-1, και στα ημιτελικά θ’ αντιμετωπίσουν τους Βόσνιους, Μίρζα Μπάσιτς και Βλάνταν Τάντιτς, με στόχο το 3/3 και τον τελικό.

Όσον αφορά τα μονά, ο Δημήτρης Σακελλαρίδης προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό, όμως στην πρεμιέρα του έχασε από τον No4 του ταμπλό, Ντένις Κλοκ, με 7-5, 6-4. Στα προκριματικά είχε bye αρχικά, μετά νίκησε τον Γερμανό, Νταβίντ Πέτροβιτς, με 6-2, 6-7(3), 11-9, και έπειτα τον Βόσνιο, Ταρίκ Μπαΐροβιτς, με 6-1, 7-6(1).

Από την άλλη και ο Μιχάλης είχε bye στον πρώτο προκριματικό γύρο. Στον επόμενο γύρο κατάφερε να κερδίσει τον επίσης Βόσνιο, Άντριαν Ματέι Γκρασάριν, με 6-4, 2-6, 10-3, όμως στον τελευταίο έχασε με 1-6, 6-3, 10-7 από τον Ούγγρο, Μαρσέλ Μπαρτάκοβιτς.

The post Βοσνία: Στα ημιτελικά του διπλού τα αδέρφια Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα