Γενεύη: Πιθανό ραντεβού Νόλε-Μάρει μετά από 7 χρόνια!

Η παρουσία των Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Μάρει στο ATP 250 τουρνουά της Γενεύης, προσδίδει άλλη αίγλη στο τελευταίο χωμάτινο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Γαλλικό Όπεν.

Ο Σέρβος αποφάσισε να δεχθεί τη wild card που του πρόσφεραν οι διοργανωτές, θέλοντας να πάρει επιπλέον παιχνίδια στα πόδια του, λίγο πριν ταξιδέψει στο Παρίσι για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο δεύτερο Grand Slam της σεζόν.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει

αγωνιστεί σε μόλις δύο χωμάτινα τουρνουά κατά τη διάρκεια της clay court season, γνωρίζοντας την ήττα από τον Κάσπερ Ρουντ στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο και από τον Αλεχάντρο Ταμπίλο στον 3ο γύρο της Ρώμης.

Η κλήρωση του Geneva Open, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και δεν αποκλείεται οι Τζόκοβιτς και Μάρει να συναντηθούν στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, αρκεί ο 37χρονος Βρετανός να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γιάνικ Χάνφμαν, Νο45 στον κόσμο, στην πρεμιέρα του στην Ελβετία.

Το rivalry Τζόκοβιτς-Μάρει είναι από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων χρόνων αν και η προϊστορία έχει γύρει ξεκάθαρα προς την πλευρά του Νόλε ο οποίος προηγείται 25-11 του καλού του φίλου.

Τελευταία τους συνάντηση εντός court ήταν στην Ντόχα το 2017 ενώ το 2022 ο ταλαιπωρημένος από σοβαρούς τραυματισμούς, τα τελευταία χρόνια, Άντι Μάρει είχε αποσυρθεί πριν τον μεταξύ τους αγώνα στη φάση των “16” του Mutua Madrid Open.

Νο2 του ταμπλό στο τουρνουά της Γενεύης είναι ο δύο φορές φιναλίστ του Γαλλικού Όπεν (2022-23), Κάσπερ Ρουντ ο οποίος στο 2ο γύρο περιμένει είτε τον Χιτζικάτα είτε κάποιον προερχόμενο από τα προκριματικά.

Με wild card στην Ελβετία θα αγωνιστεί και ο Ντένις Σαποβάλοφ που θα παίξει με τον Φεντερίκο Κορία στην πρεμιέρα ενώ θα αγωνιστεί και ο Τέιλορ Φριτς που καταλαμβάνει το Νο3 του ταμπλό.

Οι πιθανοί προημιτελικοί της Γενεύης

Τζόκοβιτς-Γκρίκσπουρ
Φριτς-Ντρέιπερ

Μαροζάν-Σέλτον
Ρουντ-Μπαέζ

GENEVA OPEN DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Γενεύη: Πιθανό ραντεβού Νόλε-Μάρει μετά από 7 χρόνια! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γενεύεη, Πιθανό, Τζόκοβιτς-Μάρει,genevei, pithano, tzokovits-marei