Νίκος Πλακιάς: Η λέξη Τέμπη είναι απαγορευμένη για τα ΜΜΕ – Προσμένω τη δίκη

Το παράπονό του για τον τρόπο με τον οποίο τα ΜΜΕ διαχειρίζονται την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών – υπόθεση για την οποία συνεχίζονται οι αποκαλύψεις – εξέφρασε για άλλη μια φορα μέσω social media ο Νίκος Πλακιάς, ένας από τους συγγενείς των θυμάτων του αδιανόητου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Με αφορμή εκδήλωση για την υπόθεση, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και στην οποία μίλησε η Μαρία Καρυστιανού, ο Ν. Πλακιάς σημείωσε σε ανάρτησή του ότι «στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου αλλά τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό, το ίδιο παντού, σε όλη την Ελλάδα η λέξη ΤΕΜΠΗ απαγορευμένη».

Επίσης, τόνισε ότι «εγώ θα πάω με την αλήθεια το φως και την προσμονή για την δίκη. Μετά όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους».

Αναλυτικά, ο Ν. Πλακιάς έγραψε: «Χτες στο Ηράκλειο Κρήτης έγινε μια εκδήλωση για το #Τεμπη_έγκλημα και μίλησε η Καρυστιανου με τον Ασλανιδη. Στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου αλλά τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό το ίδιο παντού σε όλη την Ελλάδα η λέξη ΤΕΜΠΗ απαγορευμένη.

Αντίθετα δείχνουν τους πολιτικούς των κομμάτων που όπου πάνε είναι τρεις και ο κούκος αλλά δεν πειράζει αρκεί να πέφτει η επιδότηση στα ΜΜΕ και όλα τα άλλα γίνονται. Για εμένα δεν το συζητώ καν με βάλανε στον πάγο αφού πήραν αυτό που ήθελαν.

Εγώ αυτά τα μονοπάτια δεν τα ήξερα δεν τα ξέρω και ούτε θέλω να τα μάθω. Εγώ θα πάω με την αλήθεια το φως και την προσμονή για την δίκη. Μετά όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους».

Χτες στο Ηράκλειο Κρήτης έγινε μια εκδήλωση για το #Τεμπη_έγκλημα και μίλησε η Καρυστιανου με τον Ασλανιδη
Στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου αλλά τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό το ίδιο παντού σε όλη την Ελλάδα η λέξη ΤΕΜΠΗ απαγορευμένη.
Αντίθετα δείχνουν τους… pic.twitter.com/d3yVVlx91V

— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) May 19, 2024

Διαβάστε επίσης

Kαιρός: Ζέστη ως 34 βαθμούς και σκόνη (Video)

Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς εργοστάσιο με παιδικά γεύματα που εμπλέκεται στην υπόθεση με την μαζική δηλητηρίαση μαθητών

Συνελήφθη δραπέτης από την Αλβανία στην Ελευσίνα – Αναζητούνταν για 13 χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Πλακιάς, Τέμπη, ΜΜΕ – Προσμένω,nikos plakias, tebi, mme – prosmeno