Survivor 2024 19/5: Ο Σταμάτης 1ος για αποχώρηση - Οι κόκκινοι «έφτυσαν» τη Δώρα και δεν την παίρνουν μαζί στο έπαθλο

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Survivor 2024 είναι εδώ - Ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση από τη μπλε ομάδα.Πέσαν οι μάσκες στο συμβούλιο του Survivor 2024 όταν οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό. Η αλλαγή ομάδας στοίχισε αρκετά στη Δώρα Νικολή,…

Η Δαλάκα ξεκαθαρίζει
τη θέση της:

Δεν έφτανε όμως αυτό, καθώς νωρίτερα στις καλύβες ο Χριστόφορος που ήταν κολλητός της Δώρας από την πρώτη του ημέρα στο ριάλιτι αποκάλυψε πως έγινε κάτι που τους απομάκρυνε. Στο συμβούλιο του Survivor 2024, αποκάλυψε όσα έγιναν την ώρα της μονομαχίας, την ώρα που έδειχνε καθαρά πως τον πονούσε το πόδι του.

Το παράπονο του Χριστόφορου από τις μονομαχίες:

{https://youtu.be/jLIsrkwxCoQ?si=xMsB4jd5UQBiORdw}

Οι κόκκινοι στηρίζουν τον Χριστόφορο και η Δώρα απαντά:

{https://youtu.be/0BwUtwg5d-c?si=wJdnUSmOVsI97fCa}

Η Δώρα μιλά στο συμβούλιο για όσα έγιναν στις μονομαχίες του Survivor 2024:

Ο Ντάνιελ συμμερίστηκε τη θέση του Χριστόφορου, αφού υπάρχει η μονομαχία της δεύτερης ευκαιρίας. Ενώ το ίδιο είπε και η Κατερίνα Δαλάκα. Ακολούθησε ο Παπαχαραλάμπους κι ο Γκιουλέκας και με αυτόν τον τρόπο οι κόκκινοι άδειασαν την αντίδραση της Δώρας στις μονομαχίες.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Δαλάκα εξέφρασε την απόφαση της κόκκινης ομάδας να μην πάρουν κανέναν από τους μπλε στο έπαθλο. Έτσι ανακάλεσαν κι άφησαν τη Δώρα πίσω αλλάζοντας την αρχική απόφαση που πήρε μόνη της η Δαλάκα. Τα δεδομένα τρέχουν στο Survivor 2024 και όλοι είδαν κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά με τους κόκκινουςν να «τιμωρούν» τη Δώρα Νικολή λίγες ώρες μετά από την αλλαγή της μπαντάνας.

Οι μπλε μετά από αυτό ψήφισαν τον Σταμάτη Ταλαδιανό ως 1ο υποψήφιο για αποχώρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024 195, Σταμάτης 1ος, Δώρα,Survivor 2024 195, stamatis 1os, dora