Μενίδι: Στο φως ο διάλογος του δολοφόνου με την 40χρονη λίγο πριν τη γυναικοκτονία – Οι κινήσεις του δράστη μετά το έγκλημα

Τον έντονο διάλογο που είχε ο 50χρονος που δολοφόνησε την 40χρονη πρώην σύζυγό του στο Μενίδι λίγα λεπτά πριν τη γυναικοκτονία έφερε στο φως το Open.

Ο δράστης πριν σκοτώσει με το μαχαίρι την 40χρονη είχε έναν θρασύτατο διάλογο με το θύμα.

Όπως περιγράφει στην κατάθεσή του ο δράστης: «Το μαχαίρι το είχε κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα της λέω “τι έγινε; Πας καλά; Πάμε επάνω στο σπίτι και μου απαντά “δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι” τότε έβγαλα το μαχαίρι και

ούτε θυμάμαι που την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι νομίζω το άφησα εκεί πάνω της».

Όπως φαίνεται από την κατάθεση του δράστη, ο ίδιος πήγε στη γυναίκα αποφασισμένος να την σκοτώσει και παραμένει αμετανόητος. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, υπάρχει ακόμα μία κίνησή του που δείχνουν ότι είχε οργανώσει το φονικό. Ο δράστης είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, ωστόσο όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, το πρώτο πράγμα που έκανε αμέσως μετά τη δολοφονία ήταν να το πετάξει, καθώς γνώριζε ότι θα μπορούσαν να τον εντοπίσουν αμέσως.

Προσχεδιασμένο το έγκλημα – Τι λέει η δικηγόρος της

Την ίδια ώρα, αποτροπιασμό και σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψες για τη συζυγική σχέση της 40χρονης από το Μενίδι με τον δράστη της δολοφονίας της.

Μιλώντας στο Mega, η δικηγόρος της 40χρονης, Βούλα Δημητριάδου, επεσήμανε πως η γυναίκα ήταν μια μαχήτρια ζωής και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως ο 50χρονος χαρακτήριζε την κόρη του πόρνη.

«Η κακοποίηση των θυμάτων μπροστά τα παιδιά κάνει και τα παιδιά κακοποιημένα. Φαίνεται πως το είχε προσχεδιάσει και είχε κάνει ένα πλάνο στο μυαλό του. Είναι αποφασισμένος. Ο άνθρωπος αυτός προχώρησε για 5 χλμ. Για ποιο αλκοόλ λέμε; Συνήθως οι κακοποιητές βάζουν ένα προσωπείο. Από τα λεγόμενα των αδελφών της έχει πάει πολλές φορές στην αστυνομία. Αυτή η γυναίκα είχε πάρει δάνειο για να πάρει σπίτι, πώς να φύγει μετά να πάει σε δομή;» τόνισε η δικηγόρος της 40χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δράστη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ τη Δευτέρα θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 50χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Οι κινήσεις του 50χρονου μετά τη δολοφονία

Την ίδια στιγμή, αδιανόητα είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις κινήσεις του 50χρονου μετά τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 50χρονος αμέσως μετά την άγρια δολοφονία, πήγε σε ένα ξενοδοχείο και άνοιξε την τηλεόραση, για να ενημερωθεί και να παρακολουθήσει τα όσα λέγονταν για την πράξη του.

Συγκεκριμένα, αφού είχε πάει στο δωμάτιό του, κατέβηκε στη ρεσεψιόν γιατί δεν μπορούσε να ανοίξει την τηλεόραση. Ζήτησε τη βοήθεια των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, λέγοντας με μεγάλη αγωνία «Θέλω να δω ειδήσεις». Ο 50χρονος μόλις κατάλαβε ότι τον αναζητά η αστυνομία κρύφτηκε σε οικοδομή.

Υπάλληλοι του ξενοδοχείου που έμεινε ο 50χρονος, ανέφεραν, σύμφωνα με το Mega, πως πήγαινε συχνά το τελευταίο διάστημα και είχαν μάθε πως αντιμετώπιζε προβλήματα με το ποτό. «Πήρε το κλειδί πήγε επάνω, εγώ δεν ήξερα τι γίνεται. Ήταν και πριν εδώ, ήταν πελάτης. Δούλευε κάπου λέει και μένουν εδώ. Δούλευε σε οικοδομή, σε ταβέρνα κάπου εκεί, δυο δουλειές έκανε. Πάντα έπαιρνε διαφορετικά δωμάτια γιατί δεν ήξερε αν θα έρθει, αν δεν θα έρθει. Χθες ήρθε κανονικά όπως πάντα. Μου ζήτησε το κλειδί, πήγε επάνω, μετά κατέβηκε, πλήρωσε, κάπου έφυγε. Μετά ξαναγύρισε, πήγε πάλι επάνω. Στις 08:00 το πρωί ήρθε. Ήταν καθαρός. Φορούσε μαύρο παντελόνι, μπλούζα, κόκκινο γιλέκο, καπέλο».

Λίγη ώρα αργότερα, πήγε σε ένα περίπτερο και αγόρασε μπύρες, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του Mega, και στη συνέχεια κρύφτηκε σε κοντινή οικοδομή στην περιοχή Φυλή, όπου και εντοπίστηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη.

Η ομολογία του 50χρονου

Ο 50χρονος άνδρας που συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Φυλή ομολόγησε με κυνισμό το έγκλημά του περιγράφοντας ότι «ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 5.30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά έφυγα».

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί προέβη στο ειδεχθές έγκλημα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να απάντησε πως «δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενο της να οδηγά το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει; Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Της έστησα καρτέρι και την μαχαίρωσα. Μετά πήγα σε ένα ξενοδοχείο όπου έμεινα περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια βγήκα. Ήπια μερικές μπύρες μέχρι που με εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικοδομή». Αξίζει να σημειωθεί ότι σε καμία στιγμή ο 50χρονος δεν «έσπασε» και δεν ζήτησε συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης:

Δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία: Τι λέει η εταιρεία που προμήθευσε τα γεύματα και ο ΟΠΕΚΑ

Οκτώ στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και εταιρειών διώκονται για μη εκτέλεση σύμβασης που αφορά σε συντήρηση τρένων

Μενίδι: Ο αδίστακτος γυναικοκτόνος «χαρακτήριζε την κόρη του πόρνη» – Πήγε για μπύρες μετά το έγκλημα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μενίδι, 40χρονη,menidi, 40chroni