Αντίδραση Πολάκη μετά την… «prive» λειτουργία του «Ευαγγελισμού» – «Είμαστε πολίτες τρίτης κατηγορίας»

Την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε το πρωτοφανές έγγραφο του διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» που ζητάει περίθαλψη κατά «απόλυτη προτεραιότητα» στους VIP επισκέπτες της χώρας για τον τελικό του Conference League.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του αποκαλεί «λαδέμπορα» τον Υπουργό Υγείας, ενώ σημειώνει πως «δεν φτάνει που το ΕΣΥ έχει εξαθλιωθεί, μας λένε και κατάμουτρα ότι είμαστε πολίτες τρίτης και κατηγορίας».

Η ανάρτηση του Παύλου

Πολάκη:

«Γεωργιάδη λαδέμπορα της Υγείας δεν έχει πάτο ο βούρκος που ρίχνετε τη χώρα» σημειώνει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Το διαβάζεις και δεν πιστεύεις αυτό που διαβάζεις. Με επείγον έγγραφό του ο διοικητής του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, ζητάει από τους γιατρούς να περιθάλψουν κατά “απόλυτη προτεραιότητα” τους VIP επισκέπτες της χώρας για τον τελικό του Conference League, στον οποίο θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με τη Φιορεντίνα και μετά τους άτυχους Έλληνες που θα πέσουν στην ανάγκη τους.

Το έγγραφο αποκάλυψε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ).

Δεν φτάνει δηλαδή που το ΕΣΥ έχει εξαθλιωθεί και έχει φτάσει στα όρια της απόλυτης κατάρρευσης, δεν φτάνει που χρυσοπληρώνουμε όλα όσα έχουμε πληρώσει διπλά και τριπλά για να έχουμε δημόσια υγεία, μας το λένε και κατάμουτρα ότι είμαστε πολίτες τρίτης και κατηγορίας, ότι προηγούνται άλλοι VIP πριν από μας και ότι μας έχουν του πεταμού».

Υπενθυμίζεται ότι στο επείγον έγγραφο που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναφέρεται:

«Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024, σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024 , για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετάνια”, “Grand Hyatt” και “Marriot Athens”.

Τα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί.

Την όλη διαδικασία θα συντονίζει ο Αναπληρωτής Διοικητής κος Βεν. Μπατής».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Καταθέτει μήνυση στον Άρειο Πάγο σχετικά με τις καταγγελίες του προέδρου του ΕΛΓΟ κατά του Αυγενάκη

Ψηφιακό σχολείο: Πώς θα γίνονται τα μαθήματα, ποιος ο ρόλος των γονέων – Πότε θα ξεκινήσει το ψηφιακό φροντιστήριο

Στο κτήμα του Γιάννη Μπουτάρη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντίδραση Πολάκη, Ευαγγελισμού – Είμαστε,antidrasi polaki, evangelismou – eimaste