Νέο κατάστημα Zara στον Πύργο Πειραιά

Η Zara αποκάλυψε το νέο της κατάστημα-ναυαρχίδα στον Πύργο του Πειραιά στην Αθήνα. Το κατάστημα εκτείνεται συνολικά σε 4.900 τ.μ. σε τρεις ορόφους και διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών και φυσικών καταστημάτων της Zara.

Επιπλέον, διαθέτει νέους

«boutique» χώρους για τα πιο πρόσφατα λανσαρίσματα της Zara. Αυτοί οι χώροι έχουν ξεχωριστό σχεδιασμό και επίπλωση και είναι εξοπλισμένοι με παρακείμενους χώρους ανανέωσης αποθεμάτων για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Ορισμένες από τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής της εταιρείας περιλαμβάνουν υπηρεσία κράτησης δοκιμαστηρίου, παράδοση από το κατάστημα για ηλεκτρονικές παραγγελίες εντός δύο ωρών, δυνατότητα online αναζήτησης προϊόντων στο κατάστημα και έλεγχος διαθεσιμότητας αποθέματος.

Επιπλέον, το κατάστημα προσφέρει και άλλες υπηρεσίες, όπως υπηρεσία Pay&Go για τους πελάτες προκειμένου να αγοράζουν ενδύματα σαρώνοντάς τα με τα κινητά τους τηλέφωνα, σημείο παραλαβής online με αυτοματοποιημένη αποθήκη με χωρητικότητα για έως και 1.000 παραγγελίες, ειδικά ταμεία για επιστροφές, αυτόματο σημείο online επιστροφών, σημείο αυτοεξυπηρέτησης και σημείο ανακύκλωσης. Παράλληλα, το κατάστημα υιοθετεί μερικά από τα πιο προηγμένα συστήματα οικολογικής απόδοσης που είναι διαθέσιμα.

Οι πρωτοβουλίες για μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων περιλαμβάνουν αποτελεσματικά συστήματα θέρμανσης και ψύξης, φωτισμό LED για εξοικονόμηση ενέργειας, και χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα