Πολλαπλές διακρίσεις για τις Uni-Pharma και InterMed του ΟΦΕΤ

Δέκα διακρίσεις απέσπασαν προϊόντα, υπηρεσίες, καθώς και η στρατηγική των Uni-Pharma και InterMed, φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), κατά το χρονικό Μάρτιος – Απρίλιος 2024, στο πλαίσιο των διοργανώσεων Green Brand Awards, Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς και Προϊόν της Χρονιάς. Ειδικότερα, στη διοργάνωση Προϊόν της Χρονιάς 2024, η InterMed βραβεύτηκε για τα προϊόντα Eva Intima Cervasil Granules και The Skin

Pharmacist – Sensitive Skin.

Στη διοργάνωση Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024, απονεμήθηκαν από ένα platinum βραβεία στις κατηγορίες «Λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείου για το Apotel Syrup in stick και «Design & Packaging προϊόντος φαρμακείου» για το Unident Kids InterMed της InterMed και ένα gold βραβείο στην κατηγορίας «Συμπληρώματα διατροφής» για το Eva Intima Cervasil Granules της InterMed.

Επίσης, η ομάδα πωλήσεων της Uni-Pharma απέσπασε gold βραβείο στην κατηγορία «Ομάδα Πωλήσεων που διακρίθηκε στα φαρμακεία». Στα δε Green Awards 2024 ο όμιλος Τσέτη έλαβε gold βραβείο στην κατηγορία «Green Business / Industry Process», η Uni-Pharma επίσης gold βραβείο στην κατηγορία «Green Technology Concept». Bronze βραβείο απέσπασε ο ΟΦΕΤ στην κατηγορία «Green CSR» και η Uni-Pharma στην κατηγορία «Low Energy Equipment».

Keywords
Τυχαία Θέματα