«Danke Marco»! Το «Yellow Wall» αποχαιρέτησε τον αρχηγό της Ντόρτμουντ και ο Ρόις είπε «αντίο» με γκολ

17:23 18/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η… ώρα που χωρίζουν. Η Ντόρτμουντ και θρυλικός της αρχηγός, Μάρκο Ρόις παίρνουν διαφορετικούς “δρόμους” μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας και οι οπαδοί είπαν ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη “σημαία” της ομάδας. Ο Γερμανός τους αποχαιρέτησε με γκολ.

Ο Μάρκο Ρόις, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία της Ντόρτμουντ, έδωσε τον τελευταίο του αγώνα μπροστά στο κοινό της ομάδας, στο φινάλε της φετινής

Bundesliga.

Το «Signal Iduna Park» χειροκρότησε, φώναξε συνθήματα και συγκινήθηκε για το… αγαπημένο του τέκνο. Η αποθέωση που γνώρισε ο Μάρκο Ρόις ήταν καθολική.

Τιμητικές πλακέτες, ανθοδέσμες και αναμνηστικές φωτογραφίες παρέα με τα παιδιά του πριν τη σέντρα του αγώνα τς Ντόρτμουντ με την Ντάρμσταντ και ένα τεράστιο κορεό στο “Yellow Wall”.

Το επιβλητικό πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Ντόρτμουντ γέμισε με ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Danke Marco», δηλαδή «σε ευχαριστούμε Μάρκο». Η συγκίνηση, ασφαλώς και ήταν πολύ μεγάλη για τον εμβληματικό αρχηγό…

 

A Muralha Amarela ovaciona Marco Reus pela última vez no aquecimento!

“MARCO REUS! MARCO REUS! MARCO REUS!”

Que momento espetacular. Lenda viva!pic.twitter.com/xHDGi1hmPn

— MR₁₁ Iɴsɪᴅᴇʀ Fan Account (@MR11Insider) May 18, 2024

 

Hach#BVBSVD pic.twitter.com/MiegZLL4t0

— Borussia Dortmund (@BVB) May 18, 2024

Η φανέλα με το “11” του Μάρκο Ρόις… έτρεξε για μια τελευταία φορά μέσα στη βεστφαλία, μετά από επίτευξη γκολ.

GOAL: REUS DOUBLES THE LEAD!!

Dortmund 2-0 Darmstadt

pic.twitter.com/3U7vkIUncQ

— CentreGoals. (@centregoals) May 18, 2024

Ο εμβληματικός αρχηγός της Ντόρτμουντ πέτυχε το 2-0 της ομάδας στο 38′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ και -φυσικά- αποθεώθηκε για μια ακόμα φορά.

To άρθρο «Danke Marco»! Το «Yellow Wall» αποχαιρέτησε τον αρχηγό της Ντόρτμουντ και ο Ρόις είπε «αντίο» με γκολ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα