Εργαζόμενος πολυεθνικής εταιρείες έβλεπε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους σε εταιρικές συσκευές

18:22 17/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο 52χρονος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (15/5/24) από τη διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος σε περιοχή της Αττικής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Έφτασαν πληροφορίες στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ότι ένας εργαζόμενος πολυεθνικής εταιρείας έχει υλικό με πορνογραφία ανηλίκων, το οποίο μάλιστα, χρησιμοποιεί σε εταιρικές ψηφιακές συσκευές.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητό μέσο αποθήκευσης και σκληρός δίσκος, ενώ από την επιτόπια έρευνα ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, καθώς στις συσκευές εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που γίνονται μέσω διαδικτύου.

 

To άρθρο Εργαζόμενος πολυεθνικής εταιρείες έβλεπε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους σε εταιρικές συσκευές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εργαζόμενος,ergazomenos