Συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις

Του Χρήστου Μπολώση

Η Αντιπεριφέρεια Φλώρινας διοργάνωσε στις 11 και 12 Μαΐου διημερίδα με θέμα «Φλώρινα, ο βόρειος προμαχώνας του Ελληνισμού».

Η θεματολογία της εκδήλωσης αναφερόταν στη γεωστρατηγική σημασία της περιοχής, στο ατύχημα της V Μεραρχίας στο Σόροβιτς (Αμύνταιο), στον Μακεδονικό Αγώνα και στην εγκατάσταση των Ελλήνων του Πόντου στην Ελλάδα.

Το μεσημέρι της 11ης Μαΐου

η τοπική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Πέρκα, με ανακοίνωσή της και αφού μίλησε για εθνικιστικό παραλήρημα (τελικά φαίνεται ότι οι Μακεδονομάχοι είναι χουντικοί και χρυσαυγίτες…), κάλεσε τους δημοκρατικούς συμπολίτες της και τον δεσπότη να απόσχουν.

Και οι μεν συμπολίτες της δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις της, όμως τόσο ο δήμαρχος κ. Γιαννάκης όσο και ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Παπασωτηρίου τρομοκρατήθηκαν, στάθηκαν σούζα στη διαταγή της κυρίας Πέρκα και δεν πάτησαν στην εκδήλωση.

Θα πω σε αυτούς τους τοπικούς άρχοντες, αφού πρώτα τους υπενθυμίσω το ρηθέν από τον Καραμανλή «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο», ότι ολίγος «τσαμπουκάς» δεν βλάπτει, εκτός και αν ο κ. δήμαρχος και ο κ. βουλευτής έχουν αναθέσει στην κυρία Πέρκα να τους καθορίζει πού θα πάνε και ποιον θα δουν και δεν το ξέρουμε, οπότε όλα καλά, όλα ανθηρά, πλην της ντροπής…

The post Συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεμορφώθησαν,synemorfothisan