Ανακοίνωση του Oddworld: Soulstorm

"Ανακαλύπτοντας τη φωνή μας"

Τη σημερινή παρουσίαση της Sony επέλεξε ο Abe να κάνει την θριαμβευτική του επάνοδο σε μια platforming σειρά με ιστορία και καλύτερη από ποτέ, καθώς το Oddworld: Soulstorm αναμένεται να διατεθεί σύντομα και να συνεχίσει την ιστορία, όπως εκείνη παρουσιάστηκε στο remake του πρώτου παιχνιδιού Oddworld: Abe's Odyssey

New 'n' Tasty.

Μέσω ενός εντυπωσιακού trailer, οι παίκτες μπορούν να πάρουν την πρώτη γεύση από τη νέα περιπέτεια του Abe, η οποία βασίζεται ελαφρά στην πλοκή του Abe's Exoddus, όπου ο Abe αναλαμβάνει να εναντιωθεί στις δυνάμεις των Glukkons μια και καλή, έτσι ώστε να μπορέσει οριστικά να ελευθερώσει το λαό του, τους Mudokons. Το ταξίδι αναμένεται να είναι πιο έντονο και δύσκολο από ποτέ, καθώς όλες οι δυνάμεις των Glukkons ξεκινούν ένα ανθρωποκυνηγητό όπου είτε θα αιχμαλωτίσουν, είτε θα εξολοθρεύσουν τους σκλάβους Mudokon, ενώ ο Abe θα χρειαστεί να ανακαλύψει τη δική του φωνή και να πολεμήσει ενάντια στην απειλή που έρχεται.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer στον ακόλουθο player. Το Oddworld: Soulstorm δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και σύμφωνα με τις προηγούμενες εκτιμήσεις της Oddworld Inhabitants, η κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει εντός της τρέχουσας χρονιάς. Το Oddworld: Soulstorm αναμένεται να διατεθεί αρχικά μόνο σε PlayStation 4 και PlayStation 5, με τις υπόλοιπες πλατφόρμες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές να το υποδέχονται αργότερα.

ps4PS5
Keywords
Τυχαία Θέματα