Γιώργος Αυτιάς: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια που πέρασε με καρκίνο του προστάτη

Γιώργος Αυτιάς: Στην αποκάλυψη ότι το καλοκαίρι του 2023 υποβλήθηκε σε εγχείριση για να αντιμετωπιστεί ο καρκίνος του προστάτη που έδειξε εξέταση PSA στην οποία υποβλήθηκε, προχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή του στην Άννα Δρούζα:

«Πέρσι το καλοκαίρι είχα κάνει μια εξέταση psa.

Μου τηλεφωνεί ο γιατρός μόλις είπα “καλό καλοκαίρι” και μου λέει “ξέχασε το γιατί αύριο έχεις χειρουργείο”. Ευτυχώς το προλάβαμε στο τσακ και γι’ αυτό κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξετάσεις».

Ο Γιώργος Αυτιάς εξήγησε πως ήταν καρκίνος στον προστάτη χωρίς μετάσταση με την πρώτη σκέψη να είναι «θα τα καταφέρεις και θέλω να ζήσω και παράλληλα αλλάζεις πολλά πράγματα όταν περάσεις από ένα τέτοιο στάδιο».



«Είδα μπροστά μου τον θάνατο. Ήρθε η γιατρός να μου κάνει ψυχολογική ενδυνάμωση και της είπα “θα μπούμε τραγουδώντας”. Ήταν να μπω στο χειρουργείο στη 1 μετά το μεσημέρι αλλά μπήκα από τις 11:30.

Ήμουν βέβαιος ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ευγνωμονώ τον γιατρό μου τον κ. Αρβανιτάκη. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι αλλά σας παρακαλώ κάντε εξετάσεις, η πρόληψη είναι το παν» συνέχισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Ο Γιώργος Αυτιάς εξομολογήθηκε και άλλη μια δύσκολη στιγμή στην οποία απευθύνθηκε στον Θεό όταν «εν ώρα εκπομπής μου είπε ο σκηνοθέτης “πέθανε ο πατέρας σου”. Ήταν 8:10 το πρωί.

Για 10 δεύτερα σταμάτησαν όλα, πήρε τον λόγο ο Βερυκίος, σκέφτηκα ότι πρέπει να σφίξω τα δόντια μου και είπα “πάμε στο βίντεο” γιατί είχα πει ό,τι και αν συμβεί θέλω να μου το λέτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Αυτιάς,giorgos aftias