Tα ζώδια της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023.

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί ευεργετικά για τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Έχουμε την δυνατότητα μέσα στην ημέρα να προχωρήσουμε σε σπουδαία επαγγελματικά βήματα που θα αποδώσουν τα μέγιστα

σε επίπεδο αναγνώρισης και κοινωνικής καταξίωσης. Ο δυναμισμός και το ψυχικό σθένος που επιδεικνύουμε εντυπωσιάζει φιγούρες εξουσίες και ανωτέρους και δίνει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στους στόχους μας.

Σημαντικό είναι να κατανοήσουμε ότι οι συγκεκριμένες συνθήκες μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη αρκεί να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Απαιτείται δηλαδή από την πλευρά μας κινητικότητα και δράση για να έρθει το ιδανικό αποτέλεσμα. Σε προσωπικό επίπεδο, έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε βαθύτερες εξομολογήσεις που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για την σχέση μας. Αποφάσεις κρίσιμες όπως η επισημοποίηση της σχέσης ή η μετακόμιση με το ταίρι μας είναι πιθανό να προκύψουν.

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο μέχρι το απόγευμα σχηματίζοντας τετράγωνα με τον Ήλιο και τον Άρη από τον Σκορπιό. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω της αναστάτωσης και του εκνευρισμού που μπορεί να εκδηλωθούν σε οικονομικές συνεργασίες, φιλικές και προσωπικές σχέσεις.

Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η ανησυχία είναι καθαρά εσωτερική αποφεύγοντας να την εκτονώσουμε σε πρόσωπα με τα οποία επιθυμούμε να συμπορευτούμε με κάποιο τρόπο στη ζωή μας.

Το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στους Ιχθύες αναδεικνύοντας την ανάγκη για απομόνωση. Υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν κυκλοθυμία και συναισθηματική αναταραχή.

Είναι απαραίτητο να διαχειριστούμε την ευμετάβλητη διάθεση μας, προσπαθώντας να εκτονώσουμε κάθε αρνητισμό μέσα από την τέχνη και τον εσωτερισμό που θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε.

Η σύνοδος της με τον Κρόνο στους Ιχθύες προσωρινά εντείνει την απογοήτευση και την κατήφεια καθώς φαντάζουν αξεπέραστα τα συναισθηματικά βαρίδια του παρελθόντος που ακόμα κουβαλάμε. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι πάντα υπάρχουν λύσεις που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα και από καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα την ψυχή και τις επιλογές μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα