Tα ζώδια σήμερα: Φίλοι και φιλοδοξίες έρχονται σε πρώτο πλάνο

Η Σελήνη τα ξημερώματα πέρασε στον Υδροχόο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Αφήνουμε στο παρελθόν την έντονη επαγγελματική δραστηριότητα και επιδιώκουμε να βρεθούμε με τον φιλικό περίγυρο περνώντας ευχάριστες στιγμές. Οι φίλοι αποτελούν καθοριστικό σημείο της

ζωής μας καθώς λειτουργούν υποστηρικτικά σε κάθε μας προσπάθεια.

Μπορούμε να εκφράσουμε σκέψεις και πρωτότυπες ιδέες πιστεύοντας ότι υπάρχουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που αντιλαμβάνονται πως θέλουμε να κινηθούμε και τι θέλουμε να πετύχουμε.

Παράλληλα επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους καθώς ήρθε η στιγμή να θέσουμε επί τάπητος τα σχέδια μας για να έχουμε πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξή τους.

Οφείλουμε μόνο να μην λειτουργήσουμε αλαζονικά απαξιώνοντας διαφορετικές απόψεις που μπορεί να προσδώσουν σημαντικά οφέλη στην προσωπική μας επιτυχία. Καλό είναι επίσης να είμαστε σε επαφή με το συναίσθημα γιατί η ανάγκη να εκλογικεύσουμε κάθε τι στη ζωή μας μπορεί να οδηγήσει σε αποστασιοποίηση από τα πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στο πλευρό μας.

Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα νωρίς το πρωί μας ωθεί ξεκινήσουμε την ημέρα μας με την ανάγκη να ελέγξουμε κάθε τι που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας εξέλιξη. Φόβοι και ανασφάλειες είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια ενισχύοντας την κυριαρχική πλευρά του εαυτού μας με αρνητικό τρόπο.

Είναι προτιμότερο να αφήσουμε στο περιθώριο ότι μπορεί να μας επηρεάζει αρνητικά και να έχει αντίστοιχο αντίκτυπο στις φιλικές μας σχέσεις. Παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και δεν θα επιτρέψουν να λειτουργήσουμε σε κοινό πλαίσιο με αρμονία με πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν κάθε βήμα μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο αναδεικνύοντας την ανάγκη να περάσουμε μοναδικά. Δεν είναι όμως δύσκολο να χάσουμε το μέτρο λόγω της ανάγκης να υπερβάλουμε και να διακριθούμε για την ευχάριστη και γοητευτική μας προσωπικότητα.

Επιβάλλεται όμως να έχουμε στο μυαλό μας ότι αμετροέπεια και πομπώδης συμπεριφορές θα έχουν τελικά αρνητικό αποτύπωμα στις σχέσεις μας καθώς δεν θα είναι εύκολο να μετριάσουμε την αλαζονεία. Απαραίτητο είναι λοιπόν να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να λειτουργούμε ισορροπημένα ώστε να αποφύγουμε κόντρες και δυσαρέσκεια.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φίλοι,filoi