O Kωνσταντέλιας ήταν… όαση για τα μάτια μας το βράδυ της Πέμπτης!

Στα ένδοξα χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου ομάδες όπως η Μπεϊτάρ ή η Αραράτ θα ήταν αντίπαλοι μόνο σε φιλικά προετοιμασίας.

Αλλωστε οι ελληνικές ομάδες έμπαιναν αργότερα στις… μάχες και οι κληρωτίδες της ΟΥΕΦΑ έβγαζαν από τα μπαλάκια προφανώς και πιο γνωστά και πιο δυνατά ονόματα. Όμως τα όσα βλέπουμε τα τελευταία χρόνια είναι σημεία των καιρών.

Η Ελλάδα έχει πέσει… βαθμολογικά στα τάρταρα οπότε πλέον η κάθε… Αραράτ, η κάθε Μπεϊτάρ ή τα προηγούμενα

χρόνια η κάθε Βελέζ, Κόλος Κοβαλίλκα, Καμπάλα και πάει λέγοντας είναι μια νέα πραγματικότητα.

Μια πραγματικότητα που δεν μπορείς να την υποτιμήσεις γιατί θα την πατήσεις. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Άρης σε δύο ματς τα βρήκε σκούρα για να προκριθεί κόντρα σε… κάποια Αραράτ που μέχρι την μέρα της κλήρωσης το όνομα το ξέραμε μόνο από τα θρησκευτικά στο σχολείο. Στο όρος Αραράτ που… προσάραξε η Κιβωτός του Νώε.

Όμως και ο ΠΑΟΚ μπορεί το κοντέρ να έγραψε 4-1 στην Ιερουσαλήμ (άλλη μια σύνδεση με τα θρησκευτικά), όμως προφανώς και εδώ έχουμε να κάνουμε με… μαγική εικόνα, αφού ως το 90′ το σκορ ήταν στο 2-1 υπέρ του Δικεφάλου που από το πρώτο ημίχρονο έπαιζε με 10 παίκτες και υπέφερε. Βέβαια το χαρτί άλλαξε στην επανάληψη όταν ο Λουτσέσκου βλέποντας την ομάδα του στο… καναβάτσο αποφάσισε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο πιτσιρικάς που μετά από καιρό δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, απέδειξε πως μάλλον δύσκολα θα ξανακάτσει στον πάγκο. Αμέσως γλύκανε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αμέσως έβγαλε την ομάδα του από την περιοχή της, αμέσως κράτησε μπάλα ώστε να… φάει και χρόνο και το κυριότερο πέτυχε ένα γκολ και είχε συμμετοχή σε ακόμη ένα που… έσβησαν το ματς και έδιωξαν το άγχος της πρόκρισης.

Σε μια βραδιά γεμάτη άγχος, σε μια νύχτα που οι Ελληνικές ομάδες δεν… γοήτευσαν με την απόδοσή τους και φάνηκε πως δεν υπάρχει και μεγάλη απόσταση από τις «μικρές» ομάδες, η απόδοση του Γιάννη Κωνσταντέλια ήταν όαση στα μάτια. Όχι μόνο των φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά όλων των φίλων του ποδοσφαίρου που ενδιαφέρονται και για το θέαμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Kωνσταντέλιας …, Πέμπτης,O Konstantelias …, pebtis