Η Aston Martin ετοιμάζεται να βγει εκτός δρόμου με το «Project Rambo»

Ήταν να μη γίνει η αρχή με τη DBX, το πρώτο SUV στην ιστορία της Aston Martin. Τώρα που έγινε, η βρετανική μάρκα βάζει ως επόμενο στοίχημα τη δημιουργία ενός super-4x4!

Ένα μοντέλο που θα σταθεί απέναντι σε «σκληρό» ανταγωνισμό, όπως για παράδειγμα η Mercedes G-Class ή το Land Rover Defender. Και παρότι το «Project Rambo» είναι ένα κωδικό όνομα απλά για… εσωτερική κατανάλωση, είναι

ενδεικτικό των προθέσεων της βρετανικής μάρκας.

Και φυσικά, με όπλο όχι μόνο τις 4x4 δυνατότητες αλλά και τις επιδόσεις για τις οποίες μας έχει καλομάθει το πρώτο SUV στην ιστορία της Aston Martin, η DBX, που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αποτελεί το μοντέλο της εμβληματικής μάρκας με τις περισσότερες πωλήσεις.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο η Aston Martin σκέφτεται να βάλει ταβάνι στις 2500 μονάδες για το εν λόγω μοντέλο, για το οποίο δεν έχουν διαρρεύσει πολλά. Μη περιμένετε ηλεκτρικό μοντέλο – θα έχει κινητήρα εσωτερικής καύσης και κατά πάσα πιθανότητα έναν νέο V8. Πιθανώς σε συνεργασία με υβριδικό σύστημα.

Κι όλα αυτά, σε μία περίοδο οργασμού για την Aston Martin αφού έρχονται η νέα Vanquish (με V12 κινητήρα) αλλά και το πρώτο της plug-in hybrid, η επιβλητική Valhalla. Μέσα στο 2025 αναμένεται να δούμε και την πρώτη ηλεκτρική Aston Martin αλλά το μοντέλο για το οποίο σας προϊδεάζουμε, ίσως έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα