Formula 1: Ποινή στον Piastri, χάνει την πρώτη σειρά του grid

Όπως αναμενόταν, οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον Oscar Piastri, στερώντας του μία θέση στην πρώτη σειρά του grid του Grand Prix Εμίλια Ρομάνια.

Ο οδηγός της McLaren ήταν δεύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές και έχασε την pole από τον Max Verstappen για μόλις 74 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Ωστόσο, ένα συμβάν στο πρώτο μέρος των κατατακτήριων

(Q1), όπου βρέθηκε στο διάβα του Kevin Magnussen καταστρέφοντας τον γρήγορο γύρο του οδηγού της Haas, οδήγησε στην ποινή 3 θέσεων στο grid την οποία επέβαλλαν οι αγωνοδίκες: Tim Mayer, Matthew Selley, Tonio Liuzzi και Matteo Perini.

Έτσι στη δεύτερη θέση ανεβαίνει ο έτερος οδηγός της McLaren, Lando Norris, ενώ η δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα ανήκει στους οδηγούς της Scuderia Ferrari.

Το Grand Prix της Εμίλια Ρομάνια θα μεταδοθεί LIVE από το ΑΝΤ1+. Στις 15.00 θα ξεκινήσει το Formula 1 Show με πληθώρα αποκλειστικών θεμάτων και όσα κατέγραψε η κάμερα του ΑΝΤ1+ στο πλαίσιο της αποστολής στην Ίμολα με τον Πάνο Σεϊτανίδη.

Στις 16.00 σβήνουν τα κόκκινα φώτα ενώ η μάχη στην Ιταλία θα μεταδοθεί και από τον ΑΝΤ1, ετεροχρονισμένα, με «εκκίνηση» στη μετάδοση στις 16.30.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα