Το φθινόπωρο του 2025 θα λανσαριστεί το Grand Theft Auto VI

Το Grand Theft Auto VI της Rockstar Games θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2025, για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Αυτό ανακοίνωσε η Take- Two Interactive Software,

μητρική εταιρεία της ομάδας ανάπτυξης του τίτλου, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για το πρόσφατο οικονομικό της έτος.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, δήλωσε: “Καθώς εισερχόμαστε στο οικονομικό έτος 2025 με θετική δυναμική, αναμένουμε καθαρά έσοδα από  5,55 έως 5,65 δισεκατομμύρια δολάρια. Η προοπτική μας καθορίζεται και από τη συρρίκνωση του παράθυρου κυκλοφορίας που είχε ανακοινώσει η Rockstar Games για το Φθινόπωρο του 2025, όσον αφορά το λανσάρισμα του Grand Theft Auto VI. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η Rockstar Games θα προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας και οι προσδοκίες μας για τον εμπορικό αντίκτυπο του τίτλου συνεχίζουν να αυξάνονται”.

“Κοιτάζοντας το μέλλον, πιστεύουμε ότι η εταιρεία μας είναι έτοιμη να φτάσει σε νέα επίπεδα επιτυχίας και αναμένουμε συνεχείς αυξήσεις εσόδων για τα οικονομικά έτη 2025, 2026 και 2027. Καθώς υλοποιούμε το πρόγραμμα κυκλοφοριών μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε κορυφαίες εμπειρίες, να μεγαλώνουμε τα περιθώρια κέρδους αλλά και τις καλύτερες αποδόσεις στον κλάδο για τους μετόχους μας”.

Στη συνέχεια μπορείς να παρακολουθήσεις το πρώτο trailer του παιχνιδιού, σε περίπτωση που σου έχει διαφύγει ως τώρα.

Μια ακόμα σημαντική ανακοίνωση που αφορά άμεσα τη Rockstar Games έχει να κάνει με τις πωλήσεις του Grand Theft Auto 5, που αυτή τη στιγμή αγγίζουν τα 200 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο. Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το 2013 για PlayStation 3 και Xbox 360, ακολούθησαν οι αντίστοιχες εκδόσεις για PC, PlayStation 4 και Xbox One, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Τέλος, η 2K θα ανακοινώσει το μέλλον των μεγαλύτερων και πιο αγαπημένων της franchises κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2024 Showcase, που είναι προγραμματισμένο για τις 8 Ιουνίου 2024, με ώρα έναρξης τις 00:00 π.μ., δηλαδή ακριβώς τα μεσάνυχτα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση για το τι πρόκειται να παρουσιαστεί, γνωρίζουμε όμως ότι ετοιμάζεται ένα νέο παιχνίδι Mafia και το επόμενο BioShock, οπότε είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν την ημέρα εκείνη.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC. 

 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Το φθινόπωρο του 2025 θα λανσαριστεί το Grand Theft Auto VI appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα