Βοδινά μπέργκερ και σος με κάρι
11:20 3/1/2024
- Πηγή: Χρυσές Συνταγές
Προσθήκη στα αγαπημένα
Συστατικά4 ψωμάκια για μπέργκερ
Για τα μπέργκερ
800 γρ. βοδινό κιμά
3 κουταλιές γουόστερ σος
1 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη
¼ φλ. μπίρα
αλάτι και πιπέρι
Για τη σος με κάρι
2 αυγά σφικτά
3 κουταλιές μαγιονέζα
2 κουταλιές γιαούρτι
1 κουταλάκι κάρι ήπιο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
2 κουταλιές μαϊντανό
αλάτι και πιπέριΒήματα
Ξεκινάτε απ’ τα μπέργκερ. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύετε όλα τα υλικά. Σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο για δυο ώρες να ξεκουραστεί.
Ακολούθως,
Προσέξετε το ψήσιμο να μην ξεπεράσει τα δέκα λεπτά γιατί μετά θα χάσουν τα υγρά τους.Για τη σος με κάρι, κόβετε σε πάρα πολύ μικρά κομματάκια το αυγό. Στη συνέχεια, ψιλοκόβετε το μαϊντανό και το κρεμμυδάκι. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε όλα τα υλικά μαζί. Διορθώνετε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Keywords
μπολ, ψυγειο, ψωμακια, αυγο, αυγα, αλατι, βοδινο, γευση, ζυμη, υγρα, μπολ, πιπερι, συνεχεια, τηγανι, χρονικα, ψησιμο, ωρες, υλικα
Τυχαία Θέματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Χρυσές Συνταγές
- Τελευταία Νέα Χρυσές Συνταγές
- Βοδινά μπέργκερ και σος με κάρι
- Κοτόπουλο με «port» και cranberries
- Καπουτσίνο
- Κοτόπουλο γεμιστό με μανιτάρια, μάραθο και ρόδι
- Τάρτα με κάστανο
- H πίτα του βασιλιά Galette des rois – Γαλλική βασιλόπιτα
- Πουτίγκα με βασιλόπιτα
- Τrifle με κάστανα και φοινίκια
- Σοκολατένια βασιλόπιτα
- Βασιλόπιτα με ξερά φρούτα και πορτοκάλι
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές
- Γλουτένη
- Γλυκό Σταφύλι, η λατρεμένη συνταγή!
- Τσίπουρο, ιδανικό για να συνοδεύσετε τους μεζέδες των γιορτών
- Χωριάτικες χυλοπίτες με αρνί
- Κριθαράκι με πέστο, φασολάκια και κουκουνάρι
- Κέικ με ελαιόλαδο
- Σοκολατάκια από αμυγδαλόπαστα και τραγανό καρύδι
- Ψαρονέφρι με πορτοκάλι και κάστανα
- Γαλατόπιτα
- Ο απόλυτος οδηγός για να φτιάξουμε την τέλεια γαλοπούλα!