Red Velvet Cupcakes με κρέμα λευκής σοκολάτας
Προσθήκη στα αγαπημένα
ΣυστατικάΓια τα cupcakes
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι baking powder
¼ κουταλάκι αλάτι
80 γρ. βούτυρο ανάλατο (θερμοκρασία δωματίου)
150 γρ. ζάχαρη
2 αβγά
1 κουταλάκι κακάο
2 κουταλιές κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
2-3 σταγόνες υγρή βανίλια
200 γρ. γάλα
1 κουταλάκι λευκό ξίδι
καρύδια για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
μαρμελάδα φράουλας (προαιρετικά)
Για την κρέμα λευκής σοκολάτας
100 γρ. κρέμα γάλακτος
300γρ. σταγόνες λευκής σοκολάταςΒήματα
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175°C. Σε
Συνεχίζετε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Στις ειδικές φόρμες για μάφινς τοποθετείτε χάρτινα φορμάκια για cupcakes. Με ένα κουτάλι γεμίζετε μέχρι τη μέση τα φορμάκια. Ψήνετε στο φούρνο για 15-20’ ή μέχρι να βγαίνει στεγνή μια οδοντογλυφίδα από το κέντρο ενός cupcake. Για την κρέμα λευκής σοκολάτας, βάζετε σε μια κατσαρόλα την κρέμα και αφήνετε να ζεσταθεί καλά. Ρίχνετε σε ένα μπολ τις σταγόνες λευκής σοκολάτας και αδειάζετε από πάνω τη ζεστή κρέμα. Ανακατεύετε με μια σπάτουλα μέχρι να λιώσει τελείως η σοκολάτα. Ακολούθως τοποθετείτε τη σοκολάτα στο ψυγείο για περίπου 20’.
Αφού παγώσει αδειάζετε τη σοκολάτα στο μπολ του μίξερ και χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να ασπρίσει και να διογκωθεί. Συναρμολόγηση. Αφού κρυώσουν τα cupcakes, τοποθετείτε την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με αγκαθωτό κορνέ και γαρνίρετε τα cupcakes. Σερβίρετε αν θέλετε με καρύδια και μαρμελάδα φράουλας.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Χρυσές Συνταγές
- Τελευταία Νέα Χρυσές Συνταγές
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές
- Βραδινό φαγητό
- Θράψαλο και καλαμάρι διαφορές
- Κόκορας Μπαρδουνιώτικος
- Scrambled eggs με λουκανικάκι
- Wrap με τυρί κρέμα και αλλαντικά
- Bάφλες γλυκοπατάτας με αβγό και σάλτσα αβοκάντο
- Bagel με αβγά και ποσυρτή
- Ομελέτα με κυπριακό λουκάνικο και τσίλι
- Χταπόδι σχάρας
- Τα Πεντανόστιμα Πουγκάκια Μήλου της Φωτούλας