Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι αποκαλύπτει την αγαπημένη της φωτογραφία (βίντεο)

Υπάρχει κοινό στοιχείο με το βίντεο κλιπ της Μαρίνας Σάττι για το τραγούδι «Ζάρι» και για τη Eurovision 2024Μαρίνα Σάττι, που σε λίγες ημέρες θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 με το τραγούδι «Ζάρι», έδειξε την αγαπημένη της φωτογραφία στο κινητό της τηλέφωνο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με… Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision

Song Contest (@eurovision)

Ακόμα, το Σάββατο (13/04), ο χορογράφος της Μαρίνας Σάττι για το τραγούδι «Ζάρι» στη Eurovision 2024 δημοσίευσε μία φωτογραφία του μαζί της στο Instagram. Οι δυο τους, μάλιστα, φαίνεται να είναι πιασμένοι χέρι-χέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mecnun Giasar (Majnoon) έχει αναλάβει – πέρα από την ελληνική συμμετοχή – και αυτήν της Ιταλίας στη Eurovision 2024, που εκπροσωπείται από το τραγούδι «La Noia» και την Angelina Mango.

Η Ελλάδα με το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision 2024

Mία από τις συμμετοχές που αναμφισβήτητα έχουν κάνει αίσθηση στη Eurovision 2024 μέχρι στιγμής, είναι το τραγούδι της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι το οποίο λέγεται «Ζάρι» και κυκλοφόρησε επίσημα στις 7 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, το τραγούδι «Ζάρι» έχει συγκεντρώσει αθροιστικά περισσότερες από 11,3 εκατ. προβολές στο YouTube. Επισημαίνεται ότι το επίσημο βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2024 έχει αναρτηθεί σε τρία κανάλια της πλατφόρμας – στο κανάλι της ΕΡΤ, στο κανάλι της Μαρίνας Σάττι και στο κανάλι του μουσικού διαγωνισμού.

Ακόμα, στο Spotify, το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι σημειώνει αξιόλογη πορεία αφού, μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (14/04), έχει καταγράψει περισσότερα από 7 εκατ. streams. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνιζεται στην τρίτη θέση εμφάνισης του δεύτερου ημιτελικού, ο οποίος θα γίνει στις 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

{https://youtu.be/uTYalXf184A}

Keywords
Τυχαία Θέματα